Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
 
 Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малко резили

 
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> За форума и файлообменника - About the forum and eserviceinfo



Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 02 Май 2004
Мнения: 15426

МнениеПуснато на: Пон Окт 27, 2008 10:16    Заглавие: Малко резили Отговорете с цитат

Отварям си тая сутрин ЛС и чета ли чета-
ДИНКО 7804 написа:
Пуснато на: Нед Окт 26, 2008 10:41 pm
г-н Божилов юзера борко 30 пита кога ще го включите отново във форума!аз лично съм се учил от него както и доста от техниците в Добрич !Борко е колкото кила -150 толкова и душа човек,оня като го е ядосал и му се е заканвал ти чете ли личните между тях?Борко е народен човек !Извън сервиза извика ли го някой и да няма пари прави телевизора и вика когато имаш ще платиш Smile Някои забравят ама Борката не им се сърди!Той лично много ви уважава и не разбира защо е изгонен от форума заради онзи юзър бай тишан!Моли ви да бъде поканен отново във форума и да бъде полезен с каквото може! Пък за баи ми тишан аз помолих да имам грижата като ходя тази седмица натам да се оправя с него както знам Twisted Evil


Първо-потребителя Борко 30 не съм го баннал аз,че да питаш мене.Достатъчно точно и ясно е писано във форума кой и защо го е баннал-колегата RC.
Виждам че по акъл,невъздържаност и склонност към употреба на заплахи двамата с него не се различавате особено много...
Като ви гледам и че и двамата с Борко пишете от едно IP и много ме навеждат едни мисли.
Какъв е в живота-също не ме вълнува-във форума има конкретни правила и хората употребяващи заплахи към други потребители получават бан.
Нека стане ясно на всички Exclamation
След това въпросния индивид ми е разпратил още една камара съобщения през няколко минути.
ДИНКО 7804 написа:
Пуснато на: Нед Окт 26, 2008 11:09 pm
г-н божилов уведомете ме незабавно с отговори си на лични съобщения ако обичате


"Незабавно" ли?С нещо съм ти длъжен на секундата да ти отговоря ли?
Може би трябва да стоя тука "на пост" във форума и само да чакам да благоволиш да ми пишеш ЛС и веднага да се юрна да ти отговарям Question
По възможност на секундата става ли или съм прекалено бавен Question Evil or Very Mad
ДИНКО 7804 написа:
Нед Окт 26, 2008 11:10 pm
г-н божилов уведомете ме незабавно с отговори си на лични съобщения ако обичате


ДИНКО 7804 написа:
Пуснато на: Нед Окт 26, 2008 11:24 pm
chakam otgovor


Така-слагам всичко това тук-понеже най-малкото са написани отново конкретни заплахи срещу потребител на форума-бай Тишан (то куче което много лае не хапе,но нека човека си има нещо на впредвид)
И второ-за да няма после питащи-"Защо съм баннат?"
Бана на потребителя Борко 30 го оставям постояннен.
Добавям и постоянен бан за потребителя ДИНКО 7804.
Тия двамата въпросни "убавци" поне докато съм модератор тука обещавам да видят форума през крив макарон и го казвам съвсем отговорно.
Същата случка обещавам да се случи и на всеки останал разпращащ заплахи към други потребители-било във форума,било на ЛС.
Дано да съм ясен Exclamation
_________________
Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител


Регистриран на: 02 Май 2004
Мнения: 15426

МнениеПуснато на: Пет Окт 31, 2008 16:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Във въпросната тема ще слагам още подобни писания (пратени на ЛС)от всякакви пръкнали се от някъде си лумпени,хора с разклатено психично равновесие,заядливци и прочие...
Ако не друго-ще стане интересно четиво за хора смятащи да учат психиатрия.
този потребител от тази тема ми е изпратил следното мило любовно писмо-
diyangeorgiev написа:
По всичко си личеше ,че и нивото на образование, интелекта и дори и практиката ти като електрончик са под всякаква критика. КОЙ си ти , че да се правиш на всезнаещ?! Разглобил си 2-3 телевизора и реши че ставаш за техник?! Може и да ставаш, но инженер от теб не става!!! Колко пъти си проектирал електронни схеми, че се опитваше да обясниш на човека че едва ли не всички кондензатори са еднакви. Да ,ако само ремонтираш нещо си - сменяш елемента и ако тръгне устройството си мислиш че си го оправил.
И за последно:
- Все ми е едно дали ще влизам във форума ти или не! Ако реша- ще вляза с друга регистрация и не би могъл да ме спреш. По -важното е човек да притежава някакви качества -като коректност и колегиалност. Знаещи има много на този свят, но обикновенно те не парадират със знанията си.
По- добре е да не чувам повече за теб. Иначе тези редове , а и някой други ще ги вмъкна във ФОРУМА ТИ, така че на всички да стане ясно кой кой е!!!

Писанието ще го оставя без коментар.
Но все пак нека да го има-
има достатъчно много хора във форумите,които гледат и преценяват (по постовете му) на кого отговарят/от кого купуват и прочие-така че показването на "светло" на подобни резили не мисля че е нужно да се спестява...
А и нека да отменим човека-плашеше че това писание щял да го вмъкне във форума.Е нека да го вмъкна аз.Да не се мори...

P.S.Добавям и това прясно,прясно получено от днес (12.12.2008)-

diyangeorgiev написа:
Длъжен съм да отговоря на това:
"Във въпросната тема ще слагам още подобни писания (пратени на ЛС)от всякакви пръкнали се от някъде си лумпени,хора с разклатено психично равновесие,заядливци и прочие...
Ако не друго-ще стане интересно четиво за хора смятащи да учат психиатрия."
Виж, моите писания може все пак да послужат някому. Ами ти "ТАРАНКООЛУ" с какво можеш да бъдеш полезен. Едно нещо отговаря правдоподобно на индивид като теб, а именно думичката "Сбърканбург" /не се чуди, сам си го записал като местонамиране/. Не е зле обаче преди да квалифицираш някого, сам да отидеш на преглед при психиатър /може да ти е от полза/ А знаеш ли- откривайки в теб параноичен страх и вманиечено себелюбие докторите може да пренапишат някой учебник.
Ако все пак имаш някаква доблест и достойнство ,би погледнал назад и да се досетиш кой всъщност предизвика тези мои слова. Не аз се направих на ВЕЛИК АДМИНИСТРАТОР, използвайки не намясто думи от българския речник, като "ЦАПА" например. Убеден съм, че по този начин си прогонил доста хора от този форум. Безцеремонното и арогантно отношение към хората е присъщо на индивиди с нисък интелект и пошо възпитание!
И последно- не забравяй да пуснеш писмото ми във форума /със съответен коментар, разбира се/. Това е в твой стил!!!

Но комент.
_________________
Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> За форума и файлообменника - About the forum and eserviceinfo Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

 
Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Translation by: Boby Dimitrov