Jabse : българската търсеща машина Форуми
Регистрирайте сеТърсенеВъпроси/ОтговориПотребителиПотребителски групиВход
Напишете отговор Страница 1 от 1
Система за гласувания за подобренията!
Автор Съобщение
Отговорете с цитат
Мнение Система за гласувания за подобренията! 
Считам, че подобно нещо ще е много полезно. Защо?
Примерно разработката на нова услуга, ако тя е сравнително нестандартно винаги крие рискове (да пишеш пишеш, а накрая да не са ползва). Един от начините е да се опитва да се правят услуги подобни на изпитани такива (т.е. които Google вече ги има), но ще дойде момента, когато тази идея няма да е особено приемлива. Затова обратната връзка от потребителите е много важна, преди съответната услуга да се появи!

Примерно системата за гласуване може да изглежда обикновено място за гласуване на потребители - примерно, ако може да се реализира директно във facebook ще е добре. И така нека да имаме:
1. Там идеята не само ще се представя като текстово описание (единственото възможно тук във форума), но и ще има графични демонстрации на това как ще изглежда услугата.
2. Отговорите за гласуването да се "Ще използват редовно", "Ще тествам и може би ще използвам", "Няма да ползвам (може евентуално да тествам 2-3 пъти)".
3. Добре е идеята да може да се доразвива, като гласувалите ще им се съобщава за нововъведението. Така те ще могат да си променят вота.
4. Разбира се, оставянето на коментари от гласувалите също ще е от полза.

Считам, че идеята която последно описах тук във форума, посредством подобно проучване ще даде доста позитивни резултати и така ще има смисъл да се реализира.

Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:
Напишете отговор Страница 1 от 1
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети