|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 5:34 Заглавие: Tlemax |
|
|
| Този тип приемници нямат стабилизатори даже и 317 ,всички напрежения се получават от импулсното а 14/18 се превключват с транзистори.Що се отнася до паметите-сменял съм доста ,дори миналата седмица на един Вектор2000 не се записваше и даваше грешки и я смених за да тръгне ,но повтарям Телемакса не е от този тип приемници,трябва да работи и без памет! И още нещо -светенето на диода за индикация не означава въобще ,че процесора работи,той е двуцветен /светодиода в Телемакса/ и ако си променяше цвета при натискане на бутона за вкл. тогава може да се твърди това ,а иначе е само индикация ,че има някякво захранване!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 20:25 Заглавие: Търся dump за сателитен приемник TELEMAX |
|
|
| КОЛЕГА,СЪЖАЛЯВАМ,В МОМЕНТА ИМАМ САМО ЗА ТОЗИ МОДЕЛ,КОЙТО ТИ ПИСАХ.ИМАМ 210 ПРИЕМНИЦИ,ОТ НАЙ-РАЗЛИЧНИ МАРКИ,НО НИТО ЕДИН НЕ МИ ПРИЛИЧА НА ТВОЯ.ОТ ГОДИНИ СИ ВОДЯ ЗАПИСКИ ЗА ВСИЧКИ МОДЕЛИ,МИНАЛИ ПРЕЗ РЪЦЕТЕ МИ,КАТО ПРОЦЕСОРИ ,ПАМЕТИ И ВСИЧКИ ЧИПОВЕ ПО ДЪНОТО И ТОЧНО ТАКЪВ НЕ МИ Е ПОПАДАЛ.ЖЕЛАЯ ТИ ПОНЕ-ДРУГ КОЛЕГА ДА ТИ БЪДЕ В ПОЛЗА! |
|
|
 |
CEKI Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 21:46 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички колеги които взеха отношение по поблема
процесора има генерации на кварца ,но шината е в ниско ниво
(малка амплитуда 1 V ).приемника е пострадал от гръм! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|