|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Тонито Гост
|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 15:42 Заглавие: Съвет за домашна аудио система JVC |
|
|
| Преди 4 години си купих домашна аудио система JVC модел MX-J550R, но започна да ми прави парчета CD_ то прескача в песните, в началото не разпознава че има диск и пр. Веднъж го давах в сервиз, но все тая, след два дни същото. Иначе е добро, 3CD чейнджър, дубъл касетофон, тунер с RDS, ролинг панел, много добър звук, активен бас и пр. Та въпросът ми е може ли да сменя цялата оптиката барабар с механиката на лазера на CD_то, намира ли се на пазара и какво ще ми струва долу-горе. Необходимо ли е да стане в сервиз или аз ще мога да се справя сам, все пак имам някакви познания по електроника, но специално с оптични устройства не съм се занимавал. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
val13 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 16:16 Заглавие: |
|
|
Занеси го в сервиз. _________________ Едно е да искаш,друго е да можеш,а трето и четвърто е да го направиш. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 16:37 Заглавие: |
|
|
| Ако се смени цялата механика ще струва м/у 100-130лв барабар с работата но непременно в сервиз ,защото тази механика е много сложна и капризна. |
|
|
 |
Тонито Гост
|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 7:26 Заглавие: |
|
|
| Все пак по описаните в началото симптоми не следва ли да се смени само оптиката, най вероятно лазерът прави проблеми или какво мислите ? |
|
|
 |
dobri_dojeee Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 22:07 Заглавие: |
|
|
Може да се смени само главата но ако не си го правил може само да си навлечеш неприятности и накрая да ти излезе по евтино ако е правено в сервиз.Плюс това в сервиза ти дават някаква гаранция а повечето глави не работят като нови и като я купиш и не работи никой няма да ти признае гаранцията и гориш. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|