| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 10:10 Заглавие: |
|
|
Да започнеш от инженер (а всъщност какво значи длъжност инженер - май няма такова нещо) при тях без да имаш стаж - забрави. Аз съм студент в МЕИ-то в момента и преди месец-два идваха представители на ЕПИК при нас и правиха презентация. Длъжностите, които предлагаха, клоняха именно към помощник-оператор, евентуално оператор на линия в завода в Ботевград. В клона им София движат развойна дейност. На мой въпрос какви места предлагат в Софииския клон, дори като "чирак" на някой разработчик ми бе отговорено, че трябва да поработя поне две-три години в завода преди да си помисля за такова нещо. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
F_Dra Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 11:13 Заглавие: |
|
|
При тази непълна и донякъде противоречива информация ще е най-добре да се явиш на интервю и да им зададеш всичките си въпроси... _________________ When you have to kill a man, it costs nothing to be polite - Winston Churchill |
|
|
 |
pavelari Опитен потребител

|
|
|
 |
STANIS Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 22:31 Заглавие: |
|
|
две три години да си оператор.. това нещо за 2-3 месеца се учи. по- добре жени работят там даже  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 03, 2006 22:42 Заглавие: |
|
|
| STANIS написа: | две три години да си оператор.. това нещо за 2-3 месеца се учи. по- добре жени работят там даже  |
STANIS, има една народна мъдрост - човек се учи докато е жив (май "висеше" като мото на някой от участниците тук) и още една - не казвай хоп преди да си скочил/прескочил.
Никой не може да вземе решение вместо теб, а линкове към всякакви мнения могат да се дават всякакви .
И в този форум има достатъчно примери.... |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 05, 2006 12:57 Заглавие: |
|
|
И все пак от свойта си гледна точна са прави ЕПИК-овците, т.к. първо трябва да те възпитат на лоялност към фирмата, да са сигурни в тебе и после да ти дават достъп до интересната информация - нормално е - всеки здраво мислещ ръководител би постъпил по подобен начин.
Тия дни говорих с още хора, запознати с условията там - тая фирма наистина твърди че държи да си пази персонала - ако си от София имаш организиран транспорт всеки ден в двете посоки (друг е въпроса в колко часа трябва да станеш за да отидеш с автобуса в 9ч. на работа), казаха ми, че ако си наемеш жилище в Ботевград ти поемат половината от наема - естествено сигурно има ограничения и уловки в тая клауза, имаш право на нисколихвен кредит - това си е малко нож с две остриета според мен, т.к. те обвързва да работиш там докато не си изплатиш кредита ...
Ти си решаваш - и аз нямам нищо общо с тая фирма - просто ти казвам какво са ми казали на мен. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
STANIS Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 06, 2006 0:04 Заглавие: |
|
|
| dam, vse hubavi neshta |
|