| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 17:31 Заглавие: PANASONIC TX21S4TP ЗАХРАНВАНЕ |
|
|
| Здравеите,ТВ то е сSTR58041, SDA5254 A022процесор.Беше изгорял BU4506DF , R2KN .Свалих транзистора и диода смених STRа и го пуснах с лампа.Но захранването пищи и вади около 30в.Всичко наоколо съм премерил.Дано STRа да не е менте защото изводите му бяха згънати на обратно. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 20, 2004 19:26 Заглавие: |
|
|
Колеги помагаите сложих и друг STR но и с него захранването се държи по същия начин. Ако някой е имал подобен случаи очаквам да даде някоя идея. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 6:17 Заглавие: |
|
|
Колега нямам в момента схема,но мисля,че STR трябва накрая да е с буква А инача се държи точно по същия начин.Ви е какъв сте сложили? _________________ Димитър |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 8:02 Заглавие: |
|
|
| Провери вертикалното отклонение.Имах подобен случай (но не съм сигурен дали беше за същия модел) оказа се ИС за вертикално отклонение , а пищенето беше нещо като защита.Успех. |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 12:41 Заглавие: |
|
|
Ако схемата е тази с 2 транзистора около STR можеш да откачиш всички изходи и да пробваш с лампа на изхода 115 волта.Двата транзистора са токова защита и стенд бай който се командва през оптрона от микроконтролера.Провери диодите около чипа горните транзистори и оптрона.В защитата има нискоомен резистор и т.н.Дано тази е схемата за която си мисля. Успех  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 16:15 Заглавие: |
|
|
Здравеите.Схемата е свалих от фаилообменника (panasonic21k2T)е със същото захранване,на истина по схема е с А но този които свалих е без буква .Откачил съм всички вторични вериги и сам сложил лампите на 115В (С312).Но как става исправянето на 115В не жиждам?Сега ще проверя всичко пак ,очаквам идеи. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 16:57 Заглавие: |
|
|
Колега,ПОГЛЕДНЕТЕ още веднъж STR който сте свалили,буквата можеда се намира и на долния ред,сложете НЕПРЕМЕННО STR с буква .А _________________ Димитър |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 21, 2004 17:01 Заглавие: |
|
|
Излезна от А то яавно някъде е започнат ремонт и здраво ме заблуди но на схемата ли да вярва човек или на очите си .Благодаря на всички.Закривам темата.  |
|
|
 |
|