| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 15:27 Заглавие: Нео 14RNT работи му само бутона за AV |
|
|
Телевизора е RONYX 14RNT но това си Нео. Беше му пробил кондензатор успореден на диод във вторичната верига на импулното и пробил и мощтния транзистор на захранването. След смяната им с нови телевизора заработи имам и звук и картина но понеже е без дистанционно при мен то с бутоните не реагира . Реагира само на бутона за АВ. Бутоните дават верига като ги меря а и за по сигурно за момент ги давам накъсо но няма реакции. Записвах две памети но пак е така .Паметта се захранва точно с 5.1в а на процесора е 4.3в Имам 33в варикапно.Дали процесора е заминал . Той е LC863328B .Нещо като идея от ваша страна??? _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
yosko_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 17:15 Заглавие: |
|
|
да не е спрян от менюто, трябва дистанционно. _________________ Skype-yosko_1 |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 17:25 Заглавие: |
|
|
Утре от село ще му взема дистанционното да пробвам и това нещо _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 20:44 Заглавие: |
|
|
| Нещо не мога да приема за нормално процесора да се захранва с 4,3 волта...... |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 20, 2006 21:05 Заглавие: телевизор |
|
|
| Госте имай уважение към Иван Коцев ! Доста знае доста може и доста помага ! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 21, 2006 20:01 Заглавие: |
|
|
Тази сутрин закарах телевизорчето на село на собствениците и с дистанционното вече се сменят канали и усилва звука.Те така си го гледат откакто са го купили и още с купуването бутоните му не са работили.. Благодаря на Йоско дето ми подсказа че може да е дистанционното .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
juli_75 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 23, 2006 0:36 Заглавие: Re: Нео 14RNT работи му само бутона за AV |
|
|
| коцев написа: | | Телевизора е RONYX 14RNT но това си Нео. Беше му пробил кондензатор успореден на диод във вторичната верига на импулното и пробил и мощтния транзистор на захранването. |
Преди няколко дни правих същия телевизор,с абсолютно същия дефект.При моя беше изгорял и резистора 3,9Ω/5w.Сигурно това им е слабо място,иначе бутоните си работеха нормално. |
|
|
 |
|