|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Malkia Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 22:52 Заглавие: Помогнете за DVD ELITE pv - 390x |
|
|
| Зна4и проблема е следния, клиента си свалил от интернет някъкъв софтуер за това двд на диск, и го пуснал в двд то и до тука в момента само свти подсветката на дисплея не иска и да извади диска наи вероятно се е изтрила паметта, някои знае ли от каде мога да намеря софтуер и как да го запи6а.а ина4е двд то е 4исто ново, модела е pv-390X |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
venelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 10:28 Заглавие: |
|
|
| на руския monitor.net.ru във форума за двд има раздел за чипсетите на ess i zoran там имаше програма за флашване на zoran |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 12:53 Заглавие: Re: Помогнете за DVD ELITE pv - 390x |
|
|
| Malkia написа: | | Зна4и проблема е следния, клиента си свалил от интернет някъкъв софтуер за това двд на диск, и го пуснал в двд то и до тука в момента само свти подсветката на дисплея не иска и да извади диска наи вероятно се е изтрила паметта, някои знае ли от каде мога да намеря софтуер и как да го запи6а.а ина4е двд то е 4исто ново, модела е pv-390X |
Клиента май си ти  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 13:29 Заглавие: |
|
|
| несам аз клиента, процесора е на ZORAN 966, има ли някои QFP за вадис 966 версия. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 13:33 Заглавие: Re: Помогнете за DVD ELITE pv - 390x |
|
|
| Malkia написа: | | Зна4и проблема е следния, клиента си свалил от интернет някъкъв софтуер за това двд на диск, и го пуснал в двд то и до тука в момента само свти подсветката на дисплея не иска и да извади диска наи вероятно се е изтрила паметта, някои знае ли от каде мога да намеря софтуер и как да го запи6а.а ина4е двд то е 4исто ново, модела е pv-390X | Като е чисто ново изделие защо не е в гаранционния сервиз |
|
|
 |
YURI Опитен потребител

|
|
|
 |
stenli_u Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 21:22 Заглавие: pv390x |
|
|
| И аз се опитах да ъпдейтна моето ELITE PV390X с новия ъпрейт от страницата на елит и изцяло го скапах. Сега показва само черен екран. Дали може някакси да се оправи? |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 22:07 Заглавие: Re: pv390x |
|
|
| stenli_u написа: | | И аз се опитах да ъпдейтна моето ELITE PV390X с новия ъпрейт от страницата на елит и изцяло го скапах. Сега показва само черен екран. Дали може някакси да се оправи? |
Много не смея да поставям дискове с обновяване на софтуера на DVD, ако не съм го прочел предварително от флаша, и евентуално да мога да го възстановя! Ако струваше DVD-to 1200лв. дали ще правите проби за подобряване на програмата за работа , да слагате някакви измислени дискове? Не искайте нещо особено от стока за 70лв. Най малкото, че фирмите залагат капани, за да можеш да си купиш колкото може повече неща! Защо мислите, че копирните апарати имат по няколко предпазителя, които горят? И не само това! Специални системи да изгори еди какво си, след като направи еди колко си копия! А за допълнително, и запис в някакво устройство (памет) за всеки случай! Всичко това, никога не е спряло БЪЛГАРИНА да твори!
Ако имате проблем с качеството на вашата стока, обърнете се към оторизираните органи по този въпрос, било то сервиз или комисията по защита на потребителите! Не си правете проби, без да знаете за какво става въпрос? П.П. Ако някой от модераторите мисли че не съм писал по правилта, да изтрие това мое мнение на секундата! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 03, 2006 22:29 Заглавие: Re: pv390x |
|
|
| mitachi написа: | | stenli_u написа: | | И аз се опитах да ъпдейтна моето ELITE PV390X с новия ъпрейт от страницата на елит и изцяло го скапах. Сега показва само черен екран. Дали може някакси да се оправи? |
Много не смея да поставям дискове с обновяване на софтуера на DVD, ако не съм го прочел предварително от флаша, и евентуално да мога да го възстановя! Ако струваше DVD-to 1200лв. дали ще правите проби за подобряване на програмата за работа , да слагате някакви измислени дискове? Не искайте нещо особено от стока за 70лв. Най малкото, че фирмите залагат капани, за да можеш да си купиш колкото може повече неща! Защо мислите, че копирните апарати имат по няколко предпазителя, които горят? И не само това! Специални системи да изгори еди какво си, след като направи еди колко си копия! А за допълнително, и запис в някакво устройство (памет) за всеки случай! Всичко това, никога не е спряло БЪЛГАРИНА да твори!
Ако имате проблем с качеството на вашата стока, обърнете се към оторизираните органи по този въпрос, било то сервиз или комисията по защита на потребителите! Не си правете проби, без да знаете за какво става въпрос? П.П. Ако някой от модераторите мисли че не съм писал по правилта, да изтрие това мое мнение на секундата! |
Много точно си го написал, поздравления!
Аз искам само да посъветвам собствениците на гаранционни устройства да не правят нищо по тях, поне докато са в гаранция. |
|
|
 |
Наско Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 21, 2006 17:50 Заглавие: PV390x |
|
|
В това,че тези неща се правят само в гаранционен сервиз сьм напьлно сьгласен,НО аз си купих сьщата техника и:
1.От 5 ДВД диска нито един не трьгна
2.Чете само MP3 i JPEG
3.С клизма прочете един DivX филм и на втория се почви черен екран на ТВ и само подсветката надислпейчето на ДВД-то
и вече един месец чакам от сервиза да направят нещо,но за сега тишина!!!И да уточня не сьм пробвал нещата с ьпдейтите!!!!! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|