| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 15:23 Заглавие: Factory restore на SAMSUNG DVD-P114 ? |
|
|
Колеги, споменатото по-горе DVD работи, но няма картина. Предполагам, че клиента му е объркал настройките и трябва да му се направи factory restore, но не се вижда нищо на телевизора.
Бихте ли ми казали кой бутони на дистанционното трябва да натисна и в каква последователност ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 18:44 Заглавие: |
|
|
Tokio, какви изходи има това чудо?
Не ми се вярва (ако това е проблема) да няма на нито един от тях.
Може да не е читава картинката, но за подобни цели става. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 19:01 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | Tokio, какви изходи има това чудо?
Не ми се вярва (ако това е проблема) да няма на нито един от тях.
Може да не е читава картинката, но за подобни цели става. |
Там е работата, че няма никаква картина, на NEO знам как става, но при тях все пак се вижда нещо, макар и | Цитат: | | да не е читава картинката | Пуснах тази тема точно защото на този Самсунг нищо не се вижда.
Изходите му са RF , video и S-video (на чинчове) има и скарт-букса. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 19:06 Заглавие: |
|
|
Преди два дена и аз се услушвах за един ELITE , но така и си чака.Картината е по тъмничка с лек негативен отенък _________________ Иво Банов |
|
|
 |
lubomirblg Опитен потребител

Регистриран на: 26 Яну 2003 Мнения: 165 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 20:11 Заглавие: здравей |
|
|
обикновено в книжката го пише
на някой модели става като се задърци бутона Плей или Стоп за 15 секунди
Успех |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 20:26 Заглавие: |
|
|
| bamze написа: | | Преди два дена и аз се услушвах за един ELITE , но така и си чака.Картината е по тъмничка с лек негативен отенък |
Да не забравяме, че може и да има дефектен буферен елемент, особено за твоя случай. Редовно сменявам PNP транзистори. И друго се сетих, какво е това S видео на чинчове?
И защо такова DVD не съществува? Или аз не знам как да го напиша, та поне да ми го продадат в интернет? Последните редове са въпрос към Tokio |
|
|
 |
grishan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 21:53 Заглавие: |
|
|
| В книжката може и да го пише,но излизането от този режим понякога е проблематично.Някои апарати упорито си остават там въпреки дистанционното и теориите. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 23:13 Заглавие: |
|
|
| Mitachi, грешката е моя - изхода S-video си е на стандартна S-video букса. Иначе модела на DVD-то си е същия, няма грешка. Предполагам не си го намерил защото е стар модел, съдя за годините му по това, че не може да чете Divx. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Юли 24, 2006 23:56 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | Mitachi, грешката е моя - изхода S-video си е на стандартна S-video букса. Иначе модела на DVD-то си е същия, няма грешка. Предполагам не си го намерил защото е стар модел, съдя за годините му по това, че не може да чете Divx. |
Tова че не чете Divx не значи че трябва да е старо.Добрите ДВД плеъри не четат такива измислени формати Има фирми (с традиции)които не произвеждат апарати които да четат такива формати
P.S. Виж до чипсета има ли еепром от рода на 24С02.Ако да изтрий го и ще ти дойде картината  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|