|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 18:16 Заглавие: |
|
|
| Става дума че не е ясно дали трябва да се смени дюза или компютъра-моят познат е навит да купи дюза или компютър но да е сигурен че там е проблема.Днес за 5км му гасна 3пъти.Обаче нещо никой от маисторите на които го е водил не може да разбере проблема от къде е.а има дни дето въобще колата си работи без проблеми-дали наистина е слънчевото напичане или знам ли какво |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Иван Маринов Иванов Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 23, 2006 18:45 Заглавие: Опел Кадет |
|
|
на този Опел трябва да му се смени датчика на запалването, който се намира в делкото.Това е индуктивен датчик,който много често се окислява и проводника прекъсва.Характерен признак е когато загрее да загасне колата,а когато истине да запали пак. Има си обяснение. Много трудно се хваща,ако не откаже тотално.Датчика се поврежда и от остаряване на пласмасовата макаричка,която буквално се разпада след десет годишна експлоатация и проводника се разсипва.Това едефект на всички стари Опели/поне 50 датчика съм направил/.Успех _________________ животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни. |
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 19:44 Заглавие: Re: Опел Кадет |
|
|
| Иван Маринов Иванов написа: | | на този Опел трябва да му се смени датчика на запалването, който се намира в делкото.Това е индуктивен датчик,който много често се окислява и проводника прекъсва.Характерен признак е когато загрее да загасне колата,а когато истине да запали пак. Има си обяснение. Много трудно се хваща,ако не откаже тотално.Датчика се поврежда и от остаряване на пласмасовата макаричка,която буквално се разпада след десет годишна експлоатация и проводника се разсипва.Това едефект на всички стари Опели/поне 50 датчика съм направил/.Успех | И аз съм за това Имал съм такъв проблем |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|