|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 12:50 Заглавие: Цени за ремонт на мобилни телефони? |
|
|
Здравейте! Не съм сигурен дали на тази тема е тук мястото (нека да преценят модераторите) , но искам да помоля всеки, който има желание да сподели цените за ремонт на GSM, аз също имам намерение да отворя сервиз, та затова се интересувам..  _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 13:43 Заглавие: |
|
|
| масови модели - 10лв труд + цената на вложените части |
|
|
 |
тигар Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 01, 2006 21:51 Заглавие: |
|
|
а бе колега като смениш един BGA флаш,процесор,и ги нарисуваш пак ли ти е толкова труда???????? ако ти е тази цена имам две 6230 за флашове и процесор и една 6600 ,ако това тие цената на бройка да ти хвърля да ги направиш за 30лв.??????
Според мен не си подценявайте труда има и много колеги,които за да лапнат клиент са готови и за жълти стинки да работят......
Според мен без части-краен клиент:
смяна кр.стъпало-15лв
смяна проц 25лв.
смяна флаш-20лв.
контролна точка с унлок 15-30лв.
унлок,бг език,софт 15-50лв.
използване на смд станция(горещ въздух)-15-30лв.
смяна лентов кабел 10-60лв
труд само 15лв.......- много относително.
е това е друго не се сещам засега ако има някой да допълни и ме оплюе да го направи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|