| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 11:09 Заглавие: Трансферна хартия за метода с принтера |
|
|
| Искам да ви попитам каква хартия използвате за преноса на тонера от лазерния принтер върху платкат,тъйкато според мен това е най важната част,този метод да работи. Прочетох в един сайт,че най-добре става с хартия "Press-n-Peel" , която била специално за това но незнам откъде може да се закупи в България. Ще се радвам ако има мнения по темата |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
kalinskiaaa Активен потребител

|
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 14:39 Заглавие: |
|
|
| Хартията не е най важното нещо ,по скоро точната температура на ютията е най важна.Еди н терморегулатор електронен на нея ще реши проблемите,пък хартията може да е най обикновена от "Метро" самозалепваща се,дето държи на лазерен печат.. |
|
|
 |
nafo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 20:31 Заглавие: |
|
|
Аз ползвам тази от МЕТРО и съм много доволен, е разбирасе печатам на восачното покритие, след като разлепя.... а колкото до ютията, лично при мен съм установил, че има значение колко време я държа на платката... _________________ Всичко е ток и жици. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 20:50 Заглавие: |
|
|
| А незнаете ли дали няма някаква по-специална хартия за тази цел. Бях пробвал с тази хартия от метро но незнам защо не получих задоволяващи резултати. |
|
|
 |
Genady Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 7:58 Заглавие: Прехвърляне на тонер |
|
|
| Пробвай с гланцирана хартия от някой календар. Преди да отлепиш хартията изчакай доката истине платката.Успех! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 13:05 Заглавие: |
|
|
| Някои знае ли къде се продава тази хартия Press-n-Peel и дали изобщо се продава тук |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 18:43 Заглавие: |
|
|
Press-n-Peel се продава в Америка.Тя е точно за тази цел,ама тук не може да се намери. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Sony_ Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 19, 2006 22:51 Заглавие: |
|
|
аз използвам хартия за копиране но незная как се води защото принтя в кижарница _________________ Родили сме се уморени, живеем, за да си починем и умираме, за да си починат другите от нас. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 19, 2006 23:01 Заглавие: |
|
|
| Неможеш ли да ги попиташ как се казва тая хартия и добри резултати ли дава тя? |
|
|
 |
|