|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 15:07 Заглавие: |
|
|
| climberdimo написа: | Здравейте и се извинявам за заблудата със времето но бях възпрепятстван . Схема ще пратя утре вечер. До тогава прегледайте този сайт http://www.rickard.gunee.com/projects/mechscan/dualpic/gamesys.php има начин да се върже към ком а и совтуер има за DOS 4рез който се изписват символи от компа през rs232. Мисля малко по малко да го изпробвам. А програмката би могло да се ползва евентуално за плугин кум winamp . edims каква програма смяташ да ползваш за да пратиш текста от winamp към com1 или com2 ? |
E това не го бях виждал Но замисли се механиката няма ли да е по скъпа от бройите светодиоди които ще купиш за да направиш табло с площ колкото покрива това чудо
Колкото до софта не го мисли той се прави за 1 ден .
И това да търсиш софт който "праща на ком1 или ком2" е меко казано тъпо защото лесно ще го пратиш но има малки подробности като протокол за връзка на приемното устройство и т.н.
Поздрави!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
climberdimo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 23:24 Заглавие: |
|
|
E се пак Попов съм завършил не техническия. Софтуер не мога да пиша а ползвам готов щом има. А за схемата си прав, че малко на нагорно ще отиде с цената на контролерите. но пък мен ме влекат таквиз измислени играчки дето се вуртят. Имам такъв часовник и инфо табло. Е малко са шумни но ако им се направи добре оформена кутия шума намалява но нямам време за това . За сега и боркан върши работа. _________________ Wolves are born to live in freedom ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|