| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 19:32 Заглавие: |
|
|
Най добре е прома но може и с хелмитекс, силиконът не е за предпочитане, бързолепящите лепила също. _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 20:22 Заглавие: За лепилото "Прома" |
|
|
"Прома" и хелмитакс е едно и също, едното е името на българското производство, а другото е германското му название.
След изсъхването му то е достатъчно еластично и здраво. Продава се във магазините за бои и железария - кутия от около килограм струва около 5 лв. Освен това, фирмата "Прома" в Мадан го произвежда с продукт на "Bayer" - Германия.
С това лепило аз заливам "звънящите" (свирещите) импулсни трансформатори и дросели. |
|
|
 |
киро21 Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 22:00 Заглавие: Re: За лепилото "Прома" |
|
|
| интермаш написа: | "Прома" и хелмитакс е едно и също, едното е името на българското производство, а другото е германското му название.
След изсъхването му то е достатъчно еластично и здраво. Продава се във магазините за бои и железария - кутия от около килограм струва около 5 лв. Освен това, фирмата "Прома" в Мадан го произвежда с продукт на "Bayer" - Германия.
С това лепило аз заливам "звънящите" (свирещите) импулсни трансформатори и дросели. |
благодаря интермаш. значи ще го лепя с хелми.дано да държи.
баса е 1500вата мах тегло 15кг и огромна гуфра.надявам се да държи найстина.
лека вечер.  |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 23:21 Заглавие: |
|
|
С прома става по лесно и по точно тъй като изсъхва па бавно и човек има по добра възможност да нагласи точно трептилката. _________________ home studio |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 14, 2006 20:05 Заглавие: |
|
|
| Мен ако питаш най-добре да използваш "момент",с друго лепило досега не съм получавал по добър резултат! |
|
|
 |
|