| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 11:39 Заглавие: SONY CDX-4000RX |
|
|
Здравейте колеги имам два такива за ремонт не единия е гръмнало стъпалото TA8268 а на другия и стъпалото и захрананващия чип BA4908 купих си заместител на TА защото оригинал никъде не намерих
дадоха ми че става TDA7384/85 купих си и от двете и на двете имам на изходите 12V купих си и трета същата работа а за BA да не се чува купих си няколко и всичките ги няма не откъсват от никъде не ми излиза процесорното захранване 5V ако някой се е сборвал с този проблем нека да клаже как си го е решил че вече ми писна да купувам чипове които стават само за облицовка на стени  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 12:16 Заглавие: |
|
|
| Виж процесора трябва да има дежурни 5 волта.След това той пуска ВА-то.А крайното си пуска изходите на 12 Волта,когато някой от тях е закъсен към 12 волта режим защита.Огледай много хубаво дали захранваш правилно системата,особено ако на мястото на оригиналния куплунг са напоени жици |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 10, 2004 12:42 Заглавие: |
|
|
захранвам го с оригинален куплунг а дежурните 5V ги прави самото BA
на 5 крак излизат 5.6V така са и по схема едното CD бачка поне захранването му а няма късо никъде по крайното стъпало вече няколко дена ги гледам под лупа и съм ги преровил основно по платката но нищо не намирам |
|
|
 |
|