| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikigada Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:19 Заглавие: Помощ за VW GAMMA 4 |
|
|
Здравейте този касетофон има ли нещо по особенно при разкодирнето или просто свалям 93С06 записвам му бина и го качвам пак и трябва да тръгне! Защото това го направих с един бин от нета снощи и не ще да захапе даже за да му вкарам кода. Ако някой има проверен бин ще съм му благодарен да го сподели. Епрома е 93С06
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:27 Заглавие: |
|
|
| с какъв процесор е |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:29 Заглавие: |
|
|
| Не мога да кажа сега утре като го погледна знам че производител и Филипс! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:37 Заглавие: |
|
|
Важно условие за разкодиране на касетофони! Стига с това качване на разни бинове, само заради това че не знаете къде седи кода. Ако бяхте качили оргиналния бин тук, мисля че ще бъде упоменат кода на лични. Поне така си мисля. Все пак пиша след 22.00часа. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:41 Заглавие: |
|
|
| Касетофона беше разкодиран преди мен така че не вярвам бина да е бил оригинален!!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:46 Заглавие: |
|
|
| nikigada написа: | | Касетофона беше разкодиран преди мен така че не вярвам бина да е бил оригинален!!! |
Има два варианта когато е бил при човек дето си разбира от работата. Или да го остави с неговия си код, и да го каже на човека, или да го смени с негов по собствено усмотрение. И в двата случая всичко останало си е оргинал! П.П. Сетих се и трети вариант. Тоя в който някой си е купил програматор за разни памети, и не знае точно къде какво записва, и какво точно е това. Обикновенно тогава техниката спира и да работи! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч.
Последната промяна е направена от mitachi на Вто Яну 09, 2007 22:51; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:49 Заглавие: |
|
|
Ще пуснеш ли един работещ дъмп да пробвам че с моя не стана!
Епрома е 93С06
Благодаря!
Последната промяна е направена от nikigada на Вто Яну 09, 2007 22:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 22:55 Заглавие: |
|
|
| nikigada написа: | Ще пуснеш ли един работещ дъмп да пробвам че с моя не стана!
Благодаря! |
Нямам нищо напротив, ако съм си направил труда да запазя нещо такова. Все пак ще поровя в моя комп, ако имам- и ти ще го имаш!
П.П. ето нещо дето съм зписал като Beta4.
Само че като го гледам е с по голям размер.
Дай по точни данни. Производител и т.н.
И друго! Philips с 9306 е малко странно. Освен това тя е много малка-само два реда? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 23:24 Заглавие: |
|
|
Модела е GAMMA 4 и си работеше докато не свалиш акумулатора. Иначе е 93С06 наистина 2 реда и работи!!! Работеше!
Благодаря! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 23:26 Заглавие: |
|
|
| nikigada написа: | Модела е GAMMA 4 и си работеше докато не свалиш акумулатора. Иначе е 93С06 наистина 2 реда и работи!!! Работеше!
Благодаря! |
Ок. Утрото е по мъдро от вечерта! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|