Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LG DVX-162 проблеми при AVI

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Съб Яну 13, 2007 17:44    Заглавие: LG DVX-162 проблеми при AVI Отговорете с цитат

Понеже не съм много вещ в DVD искам ако може да ми дадете една лека консултация.Мои роднини подариха на дъщеря ми LG модел DVX 162.Фабрични DVD чете без проблеми.Записвани DVD на компютър също чете но понякога ги накъсва като на стоп кадър.Същото е положението и с различни други във формат AVI.На някои е по-силно изразено на някои по-слабо.На тези които накъсва повече дори става на квадратчета и звука също се прецаква.Понякога не може да се доизгледа филма. Посъветвайте ме дали е софтуерно или хардуерно и най-вече дали да досаждам на колегите от гаранционния сервиз или да опитам да го сменя в магазина макар че може би няма да искат.Закупено е от Техномаркет преди нова година и е с 24 месеца гаранция.Благодаря ви предварително за съветите и отделеното време. Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Съб Яну 13, 2007 18:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Имах същия проблем с "квадратчетата" и накъсан звук.Опитай като начало с опцията RESET от менюто.Ако я няма,просто го изключи от щепсела и пробвай отново.
Върнете се в началото
mitachi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Дупница

МнениеПуснато на: Съб Яну 13, 2007 20:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам колко е правилно да спомена какви дискове да ползвате когато записвате на компа/В смисъл да не се счита за реклама/. Имам лични впечатления. Има и правила при записването. По нататъшни коментари, на лични.
claudius
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Яну 13, 2007 20:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз бих подосаждал на тези от сервиза - гаранцията си е гаранция и като потребител трябва да си търся правата.

Ако обаче нямам гаранция бих преинсталирал фърмуера на плейъра с този от полския сайт - ако смяташ да процедираш по този начин и сам - обади се да ти го пратя на пощата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Нед Яну 14, 2007 10:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Споменах че е гаранционно и нямам намерение да го човъркам още повече че писах че не съм навътре специално в DVD пък и не е колегиално Sad Взех няколко оргинални диска от видеотеката и се оказа че макар и за 1 секунда макар и рядко се опитва да засича и на някой от тях Twisted Evil Май ще трябва да се погледне в сервиза Sad Колкото до записаните пробвах на няколко вида подложки е не са от скъпите но.....съм ги записвал както трябва на възможно най-ниската скорост . Very Happy
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Яну 14, 2007 10:54    Заглавие: Отговорете с цитат

claudius написа:
Аз бих подосаждал на тези от сервиза - гаранцията си е гаранция и като потребител трябва да си търся правата.

Ако обаче нямам гаранция бих преинсталирал фърмуера на плейъра с този от полския сайт - ако смяташ да процедираш по този начин и сам - обади се да ти го пратя на пощата.
Неможеш да слагаш всякакви дискове и да си търсиш гаранцията,или така е по-лесно ,вината да е в другия
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети