| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 20:26 Заглавие: |
|
|
| ShaGratH^ написа: | А...дали ще може някой да ми прати схема на такова честотно регулиране,че да вида и аз кое аджеба е трудното  | Аджеба ще ти излезе почти двойно по скъпо ако почнеш да си го правиш сам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Gogo55 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 22:11 Заглавие: |
|
|
на колко волта е мотора? _________________ www.gogo55.narod.ru |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 22:14 Заглавие: |
|
|
| Gogo55 написа: | | на колко волта е мотора? | Ами според питането 380v-1,2kw. |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 8:14 Заглавие: |
|
|
| ShaGratH^ написа: | А...дали ще може някой да ми прати схема на такова честотно регулиране,че да вида и аз кое аджеба е трудното  |  |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 11:37 Заглавие: |
|
|
Нещо не зацепих кое беше смешното...  |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 26, 2007 15:19 Заглавие: |
|
|
Извинявай но като видях какво питаш........
1. Схемите на подобни модули се продават и то с предварителен договор за сервизиране на тези устройства и без право на разпространение.
2. дори и да имаш схемата тя няма да ти помогне с нищо защото нямаш програмното осигуряване на микро контролера без което модула си е купчина елементи и то скъпи.
3. Ако не си работил с такива устройства ще ти е изключително трудно да подкараш дори фабрично, необходимо е да се въведат потребителски параметри в зависимост от условията за развъртане, спиране, начин за управление, имат значение дори и дължината на кабела и още една камара неща и при липса на опит рискуваш да погребеш доста парици.
Най добрия вариант е да се обърнеш към някой имащ опит с тези управления да ти реши проблема.
За направа на самоделен инвертор просто забрави, цената само на елементите му ще е двойна а изработката? а купчините изгорели IGBT модули?
Поне деня ми тръгна весело, благодаря  |
|
|
 |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 27, 2007 18:03 Заглавие: |
|
|
Е ясно тогава. | Цитат: | | Поне деня ми тръгна весело, благодаря Very Happy | това да се чува  |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 19:06 Заглавие: |
|
|
| Петров написа: | Извинявай но като видях какво питаш........
1. Схемите на подобни модули се продават и то с предварителен договор за сервизиране на тези устройства и без право на разпространение.
2. дори и да имаш схемата тя няма да ти помогне с нищо защото нямаш програмното осигуряване на микро контролера без което модула си е купчина елементи и то скъпи.
3. Ако не си работил с такива устройства ще ти е изключително трудно да подкараш дори фабрично, необходимо е да се въведат потребителски параметри в зависимост от условията за развъртане, спиране, начин за управление, имат значение дори и дължината на кабела и още една камара неща и при липса на опит рискуваш да погребеш доста парици.
Най добрия вариант е да се обърнеш към някой имащ опит с тези управления да ти реши проблема.
За направа на самоделен инвертор просто забрави, цената само на елементите му ще е двойна а изработката? а купчините изгорели IGBT модули?
Поне деня ми тръгна весело, благодаря  |
В тетък поръчах иснвертони модули за Алтивар 31 и Алтивар11 (1.5 и 2.2кв) Е само цената на един такъв IGBT модул е 70-110 евро  _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
gvk Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 28, 2007 20:55 Заглавие: |
|
|
| panasoanik написа: | | С честотен преобразувател Алтивар 31 например 1.5кв ,около 430 лв без ДДС |
здравей, къде мога да го намеря на тази цена? |
|
|
 |
altium Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 06, 2007 15:10 Заглавие: |
|
|
С тиристори..
Но какъв точно ти е мотора? |