Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем със DVD Elite PV-366x

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
elleshar
Гост

МнениеПуснато на: Пон Фев 19, 2007 20:37    Заглавие: Проблем със DVD Elite PV-366x Отговорете с цитат

Здравейте. Имам такъв един проблем, и ще съм много благодарен ако някой ми помогне. Преди година си купих ДиВиДи Elite PV-366x, и като цяло съм доволен от него с изключение на следните неща. 1-во каквото и да направя, при опитите си да го Ъпдейтна ми изписва - Unknown Disc, странното е че още като си го закупих дръпнах оригиналния ъпдейт от сайта на елит и нямах никакви проблеми при инсталирането му. Сега опитвам и като .nrg и като .bin, но не се получава, постоянно не разпознава дисковете набутах се вече десетина. Просто искам субтитрите да имат подложка защото е супер мъка да се гледа дивхикс без нея - не се чете нищо. Друг проблем е че доста от филмите не тръгват - тръгват само субтитрите и музиката а картината я няма... Също така звука е под всяка критика, използвам активен буфер пак на елит, 5.1 но да ви кажа честно няма голяма полза от него - чуват се само високите честоти, при положение че съм задал всички колонки за - Small, и тнт. (ако му задам примерно мега бас буферъта от 40 нагоре започва да гъгне а не е издънен) Също така в упътването пише че има и Долби мейтрикс а при мен са само - MOVIE, MUSIC, PRO LOGIC и AUTO, и каквото и да ползвам задните колонки само гъгнат с някакъв електронен отенък на реалния звук... Надявам се някой да помогне
Върнете се в началото
ivan76
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 9:27    Заглавие: Отговорете с цитат

купил си си техника с много ниско качество ,която не позволява да се ъбгрейтва.-затежи го този елит и си купи нещо качествено и марково и да не е пак китайско,ако не искаш да имаш пак такива проблеми.това е моя съвет
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
elleshar
Гост

МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 20:09    Заглавие: ha ha ha Отговорете с цитат

Tova e dvd na godinata bre.Smile i vsichki pv-ta sa sys update. zatova i sa nai dobrite.Smile
Върнете се в началото
digital
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Фев 20, 2007 21:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е боклук на годината.Купи си поне Филипс ,примерно dvp 3040
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 0:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Направо не мога да повярвам какви колеги има, след като рвърдят, че този модел не може да се ъпдейтва. Абре хора от коя харлупа сте излезли бре?
Върнете се в началото
elleshar
Гост

МнениеПуснато на: Сря Фев 21, 2007 7:19    Заглавие: a ne be.:) Отговорете с цитат

btw v oficialniq sait na elite shte namerite dosta updates, moje pyk da pomognete na horata koito0 vi plashtat...
Върнете се в началото
elleshar
Гост

МнениеПуснато на: Пет Фев 23, 2007 8:32    Заглавие: Utochnenie Отговорете с цитат

ne moga da povqrvam che tehnici mogat da kajat tova ... vijte tuk. ->

1. Значи говориме за неро диджитал.

2. Има вграден audio-декодер, което позволява подръжката на DTS, DD и DS. Което значи, че нямате нужда от последваща скъпа апаратура за да гледата филми. Купувате -> свързвате към телевизора -> и мятате филмите :default.

3. Има висички възможни изходи на задния панел, които да осигурят възможност както на маниаците да ползват цифровия изход за връзка с качествения си ресивър, така и на децата в детската стая, които просто да се вържат към TV-то.

4.Чете всички записваеми и презаписваеми DVD и CD (DVD(CD) +/-RW).

5. Отворен е към update на firmware си. Това води до подобряване на разкодирането на DivX-те и визията на субтитрите.

6. Марката SONY, изписана в спецификацията на лоудъра е респектираща.

7. МТ1389ДЕ е доказан чип.

8. Има дистанционно ... не бях сигурен дали има, докато не го разопаковах. Това ме зарадва... затова реших да го напиша в този списък. ... така да се каже "има си всичко" за 89лв. от Метро.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети