|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
torredo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 22:23 Заглавие: Re: Въпрос за TDA8560Q |
|
|
| gelkov написа: | Значи ситуацията е следната купих си въпросната схема и направих усилвател по схемата на Млад Конструктор, само че късно забелязах че масата на захранването и масата на входните сигнали ТРЯБВА да са различни - . Та въпросът ми е как да ги разделя.Касетофона в колата му е една и съща масата за захранване и за звук - мисля си с някакви оптрони примерно, но не съм сигурен как ще стане, ако някой има идеи нека сподели( а ако някой е правил подобно нещо - още по - добре ).Не отказвам и схеми Благодаря Ви предварително! |
Успя ли да изчистиш шума При мен има едно шумене като все едно има турбина. И се чува дори и на загасен касетофон. Как се чисти този проблем  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 23:03 Заглавие: |
|
|
При мен нямаше шум а само самовъзбуждане, което се оправи като 3-те маси на схемата се сварзаха с корпус посредством 15 - 20см прожодник, а не директно.За шум не знам. _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 23:34 Заглавие: Усилвател |
|
|
Значи сега ще ви кажа аз как го направих и как трябва да е.
5 и 8 крак на маса с проводник 20см. и 2 също с малко по къс.
Всички маси трябва да са в обща точка + тези от входа и захранването! Корпуса също! Работи идеално и не се гаси по цял ден и няма никако самовъзбуждане. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|