Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за TDA8560Q
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
torredo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 22:23    Заглавие: Re: Въпрос за TDA8560Q Отговорете с цитат

gelkov написа:
Значи ситуацията е следната купих си въпросната схема и направих усилвател по схемата на Млад Конструктор, само че късно забелязах че масата на захранването и масата на входните сигнали ТРЯБВА да са различни - Evil or Very Mad . Та въпросът ми е как да ги разделя.Касетофона в колата му е една и съща масата за захранване и за звук - мисля си с някакви оптрони примерно, но не съм сигурен как ще стане, ако някой има идеи нека сподели( а ако някой е правил подобно нещо - още по - добре ).Не отказвам и схеми Very Happy Very Happy Very Happy Благодаря Ви предварително!

Успя ли да изчистиш шума Question При мен има едно шумене като все едно има турбина. И се чува дори и на загасен касетофон. Как се чисти този проблем Question
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
gelkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 23:03    Заглавие: Отговорете с цитат

При мен нямаше шум а само самовъзбуждане, което се оправи като 3-те маси на схемата се сварзаха с корпус посредством 15 - 20см прожодник, а не директно.За шум не знам.
ji4kajiata
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 19, 2007 23:34    Заглавие: Усилвател Отговорете с цитат

Значи сега ще ви кажа аз как го направих и как трябва да е.
5 и 8 крак на маса с проводник 20см. и 2 също с малко по къс.
Всички маси трябва да са в обща точка + тези от входа и захранването! Корпуса също! Работи идеално и не се гаси по цял ден и няма никако самовъзбуждане.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети