| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 21:17 Заглавие: Какво е максималното напрежение... |
|
|
...което може да се подаде на Line-In входа на аудио карта .Питам ориентировъчно. _________________ Може и да бъркам..... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 21:45 Заглавие: |
|
|
Уж си от двата процента , а какви въпроси задаваш .... Според мен повече от 10 V p-p не бива . Аз лично съм горил чип на REALTEK с около 15 Vp-p ( pink nois ) - без да искам де ( и без да съм бил напушен с коноп или под влияние на друг наркотик ) |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 19, 2007 22:38 Заглавие: |
|
|
Е със сигурност не съм мислил да подавам 220 .Мислех си ,че до около 1В ефективно ама явно е с около 2.5В отгоре
П.П-От 2%-та процента съм споко  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 1:35 Заглавие: |
|
|
При 3 волта C-Media не гори Май няма да е над 5 волта, нали са CMOS ? Ако имат кондензатори може и повече да се подаде, но вече и от тях пестят... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 18:11 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | При 3 волта C-Media не гори Май няма да е над 5 волта, нали са CMOS ? Ако имат кондензатори може и повече да се подаде, но вече и от тях пестят... |
Не схванах какво общо има CMOS-A с 5-те волта ,ако си имал впредвид ТТЛ логика да ,тя работи с нива 5 волта -но в картата не е ТТЛ .Също нещо не ми се изяснява изказването със спестените кондензатори, .Пестят ги казваш ,сигурно слагат оптрони . на входа ,пък все ми се чини ,че въпросната карта има производител,а той сайт ,а в сайта описание ....... _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Вто Мар 20, 2007 23:13 Заглавие: |
|
|
По компютрите (съвременните) не съм видял никъде CMOS дето да бачка на повече от 5 волта... А за кондензатора - на старите карти сигнала отиваше през кондензатор директно в чипа, а сега не си правят труда даже и да го сложат... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|