| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 10:59 Заглавие: Автокасетофон Sony XR-7042 |
|
|
Донесоха ми този автокасетофон Sony и се опитвам да го подкарам .. това му е куплунга от зад http://images14.snimka.bg/002485768-big.jpg Свързал съм "+" на 16-то краче а "-" на 15 краче но не иска да тръгне .... дане би да бъркам някъде или ако съм го сварзал правелно от къде може да е проблема за да не може да тръгне  _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 12:54 Заглавие: Re: Автокасетофон Sony XR-7042 |
|
|
| stereofonix написа: | Донесоха ми този автокасетофон Sony и се опитвам да го подкарам .. това му е куплунга от зад http://images14.snimka.bg/002485768-big.jpg Свързал съм "+" на 16-то краче а "-" на 15 краче но не иска да тръгне .... дане би да бъркам някъде или ако съм го сварзал правелно от къде може да е проблема за да не може да тръгне  |
Само с един плюс няма да тръгне. Подай захранване и на 13-ти крак. |
|
|
 |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 15:02 Заглавие: |
|
|
ДА благодаря ти Tokio тръгна но искам и да те попитам някои друг въпрос
На 12-ти крак пак ли трябва да подам 12 волта
Също така какво представляват 9,11,14-ти крак и трябва да ли да се подаде нещо на тях  _________________ Винаги помисли дали наистина искаш да натиснеш бутона on/off , защото веднъж чуеш ли ... няма връщане назад .... просто си в играта! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 15:20 Заглавие: |
|
|
9-ти ти е Remote-(управление на допълнително стъпало за туба например).11-ти ти управлява електрическа или електронна антена-аналогична функция ана 9-ти крак .14-ти някаъв Тest изход или вхо-не те интересува чак до там предполагам _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 25, 2007 15:26 Заглавие: |
|
|
| stereofonix написа: | На 12-ти крак пак ли трябва да подам 12 волта
|
Подсветка на дисплея.
Демек като се мръкне и минеш на фарове(габарити) да може да виждаш къде е дисплея на свирката ако не е включена. |
|
|
 |
|