| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:49 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Може да се останови лесно ако се извади кабелчето на фокусиращия потенциометър. Дали не бъркам или беше 100-20?. |
Тва трябва да е със плочка на ТХОто-дето се вади и е на 2 остри шиша,доколкото си спомням 100-30 беше така.
Що имам спомени че това захранване на товар крушка си вървеше,нищо не му пречи да пробва.
А и обикновено след 7-8 опитаза пускане ТХОто почва да подмирисва. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 9:58 Заглавие: |
|
|
Между другото тя там комутацията беше с реле-не никав проблем да го замости и да види кво ще се случи.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
omegaq Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 18:39 Заглавие: |
|
|
| Значи извинявам се за некоректния пост! Телевизора е с кинескоп toshiba 51 см. Точния модел съм го написал ЕМ100-30 и предположих, че отговара на blaupunkt FM100-30, защото схемата съвпада(горе-долу), пък и на импулсния траф също пише blaupunkt. Самото импулсно не спира да работи(не се налага да замостявам релето), спира да работи само мощния на ТХО-то и кинескопа гасне. Точната схема на телевизора я нямам и не знам колко трябва да бъде В+ но по тая на блаупункта пише 140 и за по-големите кинескопи 144 не знам колко е вярно обаче. |
|
|
 |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 18:57 Заглавие: |
|
|
Ами за 51см 120волта си е ок,Божилов си е адски прав ТХО.
Виж и някое елетролитче около ТХО ,колко волта идват на видеоусилвателите? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 16, 2007 19:21 Заглавие: |
|
|
Значи напрежението си ти е ОК-няма кво да дириш по захранванто.
Все си мисля че накрая ще излезе ТХО.
За момента додето работи изходните напрежения как са-занижени? _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|