| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
venc_i Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 18, 2007 20:58 Заглавие: Sound card |
|
|
здравейте, купих си нова звукова карта 'Sound Maker Value 5.1' на Genius, от както и инсталирах драйвера компа се включва вече с около 2мин. закъснение. Махнах драйвера и се вкл. нормално,сложих го пак и същата работа. Някакви идеи защо е така.
Компа е Asrock със AMD Sempron _________________ ЗА КОЛЕГАТА ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 18:20 Заглавие: |
|
|
Драйвъра сигурно има много модули за зареждане, и аз имам подобен проблем - с ТВ тунер, той забавя с около 40 секунди зареждането (при положени че ми зарежда без него за 20-25 секунди  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 7:58 Заглавие: |
|
|
| Как стои въпроса със звуковата карта на дъното? Трябва да се изключи от биос-а. Преди това е добре да се деинсталират нейните драйвери. След това да се инсталира новата и ако прави проблем да се търси неговото решаване; преместване на друг слот, например. Ако не се стигне до решаване на проблема, въпросната карта трябва да се изследва по-обстойно на друга машина и след това да се замени с нова. |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 13:19 Заглавие: |
|
|
| А опита ли да свалиш най-новите драйвери от нета и да пробваш с тях? |
|
|
 |
venc_i Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 12:06 Заглавие: |
|
|
изключих от биоса картата на дъното,по нови драйвери не излязаха в нета, а компа със всяко включване тръгва все по добре, но защо е така незная , в момента закъснение почти вече няма _________________ ЗА КОЛЕГАТА ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 19:37 Заглавие: |
|
|
| Още при инсталацията Виндоуса си качва драйвери и после нали е тъп си ги чете заедно с новите и затова се бави. Имам случай, с инсталиран звук от дъното и при поставяне на карта на слота последната се възбуждаше след като поработи известно време, като при това ми забиваше цялото РС. След чиста инсталация дирекно с тази карта, проблеми никакви. |
|
|
 |
|