| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 14:21 Заглавие: |
|
|
Даите някакъв форум на VW in BG  _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Kolyo Tsonev Опитен потребител

|
|
|
 |
biso Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 24, 2006 14:38 Заглавие: |
|
|
Благодаря Kolyo
и тук се засекохме  _________________ Когато мъдрецът сочи звездите, глупака гледа пръста му |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 04, 2006 11:03 Заглавие: |
|
|
А за BMW има ли??????????????  |
|
|
 |
brother_Tom Нов потребител

|
|
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 22, 2006 16:58 Заглавие: |
|
|
ФОРМАТЦЕВТ, завърших схемата на адаптера, който ми изпрати и успях да го пусна (с големи мъки) . Естествено от първия път не стана, но с малко "наладка" успях да се вържа към ЕКУто на Аудито и сега съм много доволен. С радост видях, че ЕКУто на колата ми дава разхода в l/h, което все още не е разхода, но като снам с каква скорост се движа не е проблем да намеря разхода в l/100. До тук добре. Сега предстои по-трудната задачка - да накарам моя контролер да чете тези данни по интерфейса KWP-1281 и да визуализирам разхода след малко сметки. За мен си остава все още проблемен този протокол. Искам да кажа, че незнам в кой клетки от паметта на ЕКУто се намират необходимите за мен данни и незнам как да накарам ПИК контролера да ги чете. Моля те за малко жокери . С VAG-COM виждам тези параметри, но аз как да стигна до тях без Лаптоп не ми е ясно засега. Например Fuel Consumption [l/h] мога да го видя с VAG-COMа на 15 позиция. Как се адресира всеки един параметър по този интерфейс? От кой адрес на паметта започват данните? Моля те дай малко насока. Благодаря ти. |
|
|
 |
danstef Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 25, 2006 13:59 Заглавие: |
|
|
ФОРМАТЦЕВТ, от твоя сайт се опитах да сваля диагностичната програма за Опел, но при разархивиране ми дава грешка. Мога ли да те помоля да ми я изпратиш на е-майла ако не те затруднявам - [email protected] . А, сетих се и още нещо. Тази програма за Опел за модели под 97година ли е или след. Питам защото намерих една ТЕЧ2, но се оказа, че тя е за модели на ОПЕЛ след 1997г. Трябва ми такава програма за ОПЕЛ преди 97г. Калибрата на брат ми е 92г и дава зор да я тествам (предполагам адаптера който ми изпрати ще стане и за опел). На Аудито върви супер. ДБКОДИЧИ също немога да я подкарам нещо. В чист ДОС ли върви или може и под Уиндоус? Ами за сега това се сещам, ама сигурно ще имам и др. въпроси. Благодаря ти.  |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 12, 2006 10:21 Заглавие: |
|
|
Направих някои адаптери за връзка към К-Л но нещата не тръгнаха,ако някои разполага с пробвана схема моля да ми е прати.Благодаря.  |
|
|
 |
mospec Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2006 Мнения: 221 Местожителство: София SKYPE- mospec
|
Пуснато на: Пон Май 07, 2007 18:36 Заглавие: |
|
|
| Здравейте направих си тази схема http://store4.data.bg/mospec/obd2.jpg и ме интересува на кабела на К- лине колко волта трябва да излиза като захрана схемата понеже има 2.50 волта това нормално ли е и като пусна VAG-COM ту се появява ту изчезва нормално ли е понеже сам нов в тази работа и ме е страх да не изгора бордниями комп на колата |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 08, 2007 17:45 Заглавие: |
|
|
Ало,модераторитеееее Дали това да не се оформи като нов раздел?Явно интересите се завъртат натам...
Модерирано от RC
Модераторите не са тези които определят какви раздели да има.
Има раздел в който може да направиш подобно предложение и ако администратора счете за необходимо ще го направи. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|