| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 20:49 Заглавие: |
|
|
| Чувал съм че техниците поддържащи кафе автоматите в София получавали около 1600 лв. Не претендирам за достоверност на информацията, просто споделям какво съм дочул. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 20:56 Заглавие: |
|
|
И на туй отгоре пият и безплатно кафе  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 21:27 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | И на туй отгоре пият и безплатно кафе  |
Не само те, а и всичките им приятели и познати които срещнат докато обслужват даден автомат.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 21:36 Заглавие: |
|
|
по скоро позицията е за сервизен инженер, а и нямам опит...тепърва 1-2 месеца ще се обучавам , та не съм сигурен как да ги пазаря |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 21:40 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | по скоро позицията е за сервизен инженер, а и нямам опит...тепърва 1-2 месеца ще се обучавам , та не съм сигурен как да ги пазаря | След като нямаш ОПИТ Какво ще се пазариш Трябва да си благодарен че ще те вземат на работа и ще ти дадат възможност да ядеш бял хляб Поработи някоя и друга година натрупай опит в деиноста и тогава можеш да претендираш за висока заплата и признание С една дума изгради име в този бранш Останалото ще доиде от самосебеси |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 21:51 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | Е там вече той да се пазари Аз изхождам от презумцията че ако едно нещо в провинцията струва 2лв то в София е вече от 4 до 6 лв  |
Не е вярно билетчетата за рейса са на една цена Нашите чаркове в София са по евтини от провинцията ........Но заплатите са двойно по големи  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 21:55 Заглавие: |
|
|
това че нямам опит, не означава че нямам необходимите умения за работата , а и за това питам как вървят заплатите по принцип за да знам какво да очаквам. Пределно ми е ясно, че хората с опит и доказани качества имат основания да се пазарят, но все пак от някъде трябва да започна. Това е работа, за която би могъл да натрупаш опит за 2-3 месеца, работодателя дали ще го оцени това? Повечето частници биха те сложили на някаква средна заплата и с мотива че нямаш опит да те мотаят с месеци без дори да повдигнат въпроса за повишение . |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 22:19 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | ... Повечето частници биха те сложили на някаква средна заплата ... |
Приятелю, "държавниците" са доста по-опасни - вервай ми.
Пък като считаш, че те мотаят неоснователно и си уверен във възможностите и способностите си - теглиш им една и хващаш другия път. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 22:31 Заглавие: |
|
|
Едва ли има работодател който като види че му вършиш работа няма да те оцени.И не мисли че всичко знаеш и можеш. Човек се учи докато е жив. Винаги се почва с малка заплата и после и ти натрупваш опит и парите се покачват.Сега когато имахме среща на Рибарица точно тоя въпрос беше дискутиран най много че един човек за да получи майсторско свидетелство трябва да е работил минимум 5 години тоя занаят след което се подлага на изпит и тогава вече получава майсторско свидетелство.Това е според закона за занаятите.Тъй че място за пазарене няма .Почваш работиш месец два и ако не ти оттърва айде .Но ако шефа ти е доволен от работата ще се позамисли малко и може сам да ти предложи повече пари. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 22:53 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Това е работа, за която би могъл да натрупаш опит за 2-3 месеца, работодателя дали ще го оцени това? Повечето частници биха те сложили на някаква средна заплата и с мотива че нямаш опит да те мотаят с месеци без дори да повдигнат въпроса за повишение . | Аз поне незнам област в която за два три месеца можеш да станеш професионалист а тук визираме ремонт на копирни машини Имаше една реплика на Васил Михаилов от филма Маргарит и Маргарита Той казва '' За да получиш първо трябва да дадеш''(цитирам по памет)Ще ти кажа само едно че във момента има страшно голям глад за квалифицирани кадри но наистина квалифицирани И всеки един работодадел оценява такива кадри и се стреми да ги запази Аз също съм работодател и го правя Друг е въпроса доколко самите кандидати за работа преценяват трезво своята квалификация или само мислят за заплатата да е колкото се може по голяма а пък работата ако може да нея свършат както трябва Термините : лоялност към фирмата ,отговорност и коректност нещо да ти говорят Спазвай това след като си преценил трезво мястото си в професиналната и социалната стълбица и резултатите ще доидат сами Успех при кандидастването за разбота |
|
|
 |
|