| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stereofonix Опитен потребител

Регистриран на: 15 Юли 2004 Мнения: 206 Местожителство: Нова Загора
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 20:20 Заглавие: |
|
|
| В аттач-а качам за Majestic DP38. Пиновете са 16 но огледай при тебе може да не се използват всичките. / То между другото и тука има свободни. / |
|
|
 |
G_ANEV Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 22:09 Заглавие: радио |
|
|
| Добри извини ми но италиянският ти куца . Написах ясно и точно как се превежда всичко . Консултирай се със преводач ! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Май 18, 2007 22:57 Заглавие: |
|
|
За 2 мин.работа е да се види кое е В+(отиващо през резистор на проца или малък стабилизатор),АСС+ -отиващо на + крайното стъпало,за масата няма да говоря,Имаш и 8 пина изходи от крайното стъпало,които по ПДФ-а на същото можеш да разбереш къде излизат на буксата ти.Вече ако пък държиш на всичките имаш още един на който излиза + след пускането за захранване на антена или +REM.Толкова ли е сложно  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Dobri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 18:19 Заглавие: Re: радио |
|
|
| G_ANEV написа: | | Добри извини ми но италиянският ти куца . Написах ясно и точно как се превежда всичко . Консултирай се със преводач ! |
G_ANEV, извинявай но нещо не разбрах . Наистина от италиянски не разбирам и бъкел, но в този си живот все още не съм правил опит да превеждам нещо от и на италиянски. Не знам ти защо си решил че аз се мъча да се занимавам с италиянски? Наистина за мене е непонятно какво имаш впредвид. |
|
|
 |
|