Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Заплатите на сервизните техници
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pamporov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 20:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Чувал съм че техниците поддържащи кафе автоматите в София получавали около 1600 лв. Не претендирам за достоверност на информацията, просто споделям какво съм дочул.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 20:56    Заглавие: Отговорете с цитат

И на туй отгоре пият и безплатно кафе Evil or Very Mad
Dobri
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 21:27    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
И на туй отгоре пият и безплатно кафе Evil or Very Mad

Не само те, а и всичките им приятели и познати които срещнат докато обслужват даден автомат. Laughing Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 21:36    Заглавие: Отговорете с цитат

по скоро позицията е за сервизен инженер, а и нямам опит...тепърва 1-2 месеца ще се обучавам Wink , та не съм сигурен как да ги пазаря
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 21:40    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
по скоро позицията е за сервизен инженер, а и нямам опит...тепърва 1-2 месеца ще се обучавам Wink , та не съм сигурен как да ги пазаря
След като нямаш ОПИТ Какво ще се пазариш Трябва да си благодарен че ще те вземат на работа и ще ти дадат възможност да ядеш бял хляб Поработи някоя и друга година натрупай опит в деиноста и тогава можеш да претендираш за висока заплата и признание С една дума изгради име в този бранш Останалото ще доиде от самосебеси
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 21:51    Заглавие: Отговорете с цитат

коцев написа:
Е там вече той да се пазари Wink Аз изхождам от презумцията че ако едно нещо в провинцията струва 2лв то в София е вече от 4 до 6 лв Laughing

Не е вярно билетчетата за рейса са на една цена Wink Нашите чаркове в София са по евтини от провинцията ........Но заплатите са двойно по големи Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 21:55    Заглавие: Отговорете с цитат

това че нямам опит, не означава че нямам необходимите умения за работата Wink , а и за това питам как вървят заплатите по принцип за да знам какво да очаквам. Пределно ми е ясно, че хората с опит и доказани качества имат основания да се пазарят, но все пак от някъде трябва да започна. Това е работа, за която би могъл да натрупаш опит за 2-3 месеца, работодателя дали ще го оцени това? Повечето частници биха те сложили на някаква средна заплата и с мотива че нямаш опит да те мотаят с месеци без дори да повдигнат въпроса за повишение Confused.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 22:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
... Повечето частници биха те сложили на някаква средна заплата ...

Приятелю, "държавниците" са доста по-опасни - вервай ми.
Пък като считаш, че те мотаят неоснователно и си уверен във възможностите и способностите си - теглиш им една и хващаш другия път.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 22:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Едва ли има работодател който като види че му вършиш работа няма да те оцени.И не мисли че всичко знаеш и можеш. Човек се учи докато е жив. Винаги се почва с малка заплата и после и ти натрупваш опит и парите се покачват.Сега когато имахме среща на Рибарица точно тоя въпрос беше дискутиран най много че един човек за да получи майсторско свидетелство трябва да е работил минимум 5 години тоя занаят след което се подлага на изпит и тогава вече получава майсторско свидетелство.Това е според закона за занаятите.Тъй че място за пазарене няма .Почваш работиш месец два и ако не ти оттърва айде .Но ако шефа ти е доволен от работата ще се позамисли малко и може сам да ти предложи повече пари.
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Май 18, 2007 22:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Това е работа, за която би могъл да натрупаш опит за 2-3 месеца, работодателя дали ще го оцени това? Повечето частници биха те сложили на някаква средна заплата и с мотива че нямаш опит да те мотаят с месеци без дори да повдигнат въпроса за повишение Confused.
Аз поне незнам област в която за два три месеца можеш да станеш професионалист а тук визираме ремонт на копирни машини Имаше една реплика на Васил Михаилов от филма Маргарит и Маргарита Той казва '' За да получиш първо трябва да дадеш''(цитирам по памет)Ще ти кажа само едно че във момента има страшно голям глад за квалифицирани кадри но наистина квалифицирани И всеки един работодадел оценява такива кадри и се стреми да ги запази Аз също съм работодател и го правя Друг е въпроса доколко самите кандидати за работа преценяват трезво своята квалификация или само мислят за заплатата да е колкото се може по голяма а пък работата ако може да нея свършат както трябва Термините : лоялност към фирмата ,отговорност и коректност нещо да ти говорят Спазвай това след като си преценил трезво мястото си в професиналната и социалната стълбица и резултатите ще доидат сами Успех при кандидастването за разбота
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети