|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Май 20, 2007 16:22 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | А за горния стабилизатор (СТАБИТРОН 350) вреди ли му когато компютъра е на стендбай? |
Ползвам такъв/ от, не знам коя си година/.На празен ход си работи-т.е.,STANDBY режима на компа,не го бърка.Лично аз го ползвам за ТВ-ра и другите, около него неща.Но при празен ход,няма нищо общо със старите ферорезонансни стабилизатори,които изискват непременно товар. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 15:55 Заглавие: |
|
|
| Голямо благодаря за отговора, много ми е полезен! Бяха ми пуснали мухата, че щом консуматора е изключен и стабилизатора трябвало незабавно да бъде спиран. За всеки случай обаче ще продължа да цъкам копчето за през нощта... Иначе за стендбая досега предпочитах да спирам компютъра за 2 часа вместо да го оставям на стендбай - вече няма да ме е страх да го правя; а и захранването ми е Блу Сторм 400W, надявам се че няма да изгори от стендбая като първото ми... |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 18:16 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Голямо благодаря за отговора, много ми е полезен! Бяха ми пуснали мухата, че щом консуматора е изключен и стабилизатора трябвало незабавно да бъде спиран. За всеки случай обаче ще продължа да цъкам копчето за през нощта... Иначе за стендбая досега предпочитах да спирам компютъра за 2 часа вместо да го оставям на стендбай - вече няма да ме е страх да го правя; а и захранването ми е Блу Сторм 400W, надявам се че няма да изгори от стендбая като първото ми... |
Изключваш каквото/когато/изключваш,но при гърмотевични бури-вади щепселите,защото от ДЯДО БОЖЕ защита НЯМА  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|