| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ Niko Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 13:39 Заглавие: DVD Teletech 2400N софтуер? |
|
|
Здравейте.Мога ли да намеря firmware за DVD плеар Teleletech 2400N,защото сегашната му версия е със DivX 3,1 и има доста проблеми с новите DivX филми качени в интернет ,подържа БГ субтитри обаче само *.SUB файлове....и то даже и тях не чете както трябва ами ги прескача а по време на работа на ДивХ на много места по филмите размазва картината,за секунди става на цветни квадратчета и се оправя...та затова мисля да му апдейтна софта ако успея да намеря по нов  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vesoel Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 21, 2007 15:26 Заглавие: |
|
|
мисля , че имаш хардуерен проблем,не е в софта.
забележи как са обуротите на шпиндела. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 16:41 Заглавие: |
|
|
| Не вярвам да е хардуерен,защото МР3 дисковете си вървят без проблем...продължавам да търся софт... |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 17:03 Заглавие: |
|
|
Свалете Вашия софт и ми го пратете да направя една справка. Може и да има някакъв проблем, ама не ми се вярва. Ако мислите да заредите нещо ново чрез диск-има вероятностт да спре да работи DVD-to. Флаша трябва да е на цокъл, така че е елементарно. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 21:03 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Свалете Вашия софт и ми го пратете да направя една справка. Може и да има някакъв проблем, ама не ми се вярва. Ако мислите да заредите нещо ново чрез диск-има вероятностт да спре да работи DVD-to. Флаша трябва да е на цокъл, така че е елементарно. |
А как става самото сваляне? |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 24, 2007 21:12 Заглавие: |
|
|
Сваляте чипа от цокъла и го изчитате с програматор. Пращате ми файла и аз го сравнявам с това дето имам, дали ще покаже някъде грешка. По нов вариант не мога да напиша, но си мисля че има хора които могат и тая работа! И то в България. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 25, 2007 10:14 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Сваляте чипа от цокъла и го изчитате с програматор. Пращате ми файла и аз го сравнявам с това дето имам, дали ще покаже някъде грешка. По нов вариант не мога да напиша, но си мисля че има хора които могат и тая работа! И то в България. |
Еми няма да мога да го изчета,защото не работя в сервиз и нямам програматор...освен да го занеса в някой севиз да го видят  |
|
|
 |
|