| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 18:56 Заглавие: AYCO CB2175F не работи по AV |
|
|
Шаси РХ20025-50, TDA9381PS/N2, 24C08
Проблема е че не работи по AV вход. Изходите по AV работят. Влизах в сервизен режим но не открих нещо по тази част. Дали да не опитам с дъмп преди да набедя ТДА-то? Ако някой има такъв нека прати. И схема евентуално. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 19:32 Заглавие: Re: AYCO CB2175F не работи по AV |
|
|
| pamporov написа: | Шаси РХ20025-50, TDA9381PS/N2, 24C08
Проблема е че не работи по AV вход. Изходите по AV работят. Влизах в сервизен режим но не открих нещо по тази част. Дали да не опитам с дъмп преди да набедя ТДА-то? Ако някой има такъв нека прати. И схема евентуално. | Жоре и до есента да си сменяш памети бинове дъмпове пак няма да го имаш входа сменяй процесора Погледни схемното решение че от скарта или чинча наи често ходи направо на крак на процесора през мижав кондензатор В много малки случай има интеграл за комутация Да живеят гръмотевиците и статичното електричество в този случай  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 19:35 Заглавие: |
|
|
Абе не ми се искаше да е интеграла , щото клиентите са едни , само питат - " колко ще струва майсторе, да не е колкото един нов." Сега като им кажа цената на ТДА-то и ще се откажат, а за мен ще остане от трите най-дългото. Ама така е, никой не ме е карал насила я.
В такъв случай ако някой има излишен процесор може да даде оферта. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 21:57 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | Абе не ми се искаше да е интеграла , щото клиентите са едни , само питат - " колко ще струва майсторе, да не е колкото един нов." Сега като им кажа цената на ТДА-то и ще се откажат, а за мен ще остане от трите най-дългото. Ама така е, никой не ме е карал насила я.
В такъв случай ако някой има излишен процесор може да даде оферта. |
Жоро имаш лично  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|