|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
py4 Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 10, 2007 12:20 Заглавие: mp3 player 20 gb tcm |
|
|
| здравейте, искам да Ви питам знаете ли къде могат да ми сменят или оправят дисплея на мп3 плър 20 гб TCM .по възможност да е във варна. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 20:33 Заглавие: |
|
|
Не използвайте тази марка!!! _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 12, 2007 20:42 Заглавие: |
|
|
| Ремонта най-вероятно ще ти струва почти колкото нова такава. |
|
|
 |
mteddy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 7:37 Заглавие: |
|
|
| lio Kler написа: | | Не използвайте тази марка!!! |
Не си прав колега!
За парите си тези неща работят повече от коректно.
Имам цифров фотоапарат, ел.кантар, тостер, радио с часовник (от тези будилници) и метален термос, но на него няма какво да му се счупи. |
|
|
 |
lio Kler Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 13, 2007 10:23 Заглавие: |
|
|
Приемам критиката, но до някъде. Аз лично съм имал пасатор ТСМ, на който му се скапа предавката на блендера. Относто кантарите, радиоприемниците и прочие може би са добри. Но за скъпо нещо, като mp3 player ще кажа - не съм толкова богат, за да купувам евтини неща. По-добре да се съберат 200 лева за едно Creative-че 2Gb, и така... Аз в момента съм с дискмен Сони, (D-EJ100) който чете само Аудио, но качеството е страхотно. И знам, че имам player, на когото да разчитам. Батериите доста държат (да речем 2 седмици). А го слушам практически всеки ден поне по 1 час. Използвам темата, за да подчертая, че силното слушане на музика със слушалки съвсем-съвсем не е безвредно Като си легна, го слушам на около 1 (от 9), на улицата - 4-5, много рядко ми се налага да усилвам до край (напр. някоя тиха песен, като пътувам в родното БДЖ). Пазете си Hardware-a - очи, уши, те са за цял живот! _________________ Мразя като остават излишни болтчета... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|