|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2007 19:14 Заглавие: Becker 2010 - не потегля |
|
|
Донесоха въпросният BE2010 (mercedes-benz classsic) за разкодиране , като докато бил на колата работил . При мене не светва изобщо . Връзвам го като стандартен касетофон , след стабилизаторите всичко си излиза нормално . Аз ли нещо бъркам или наистина има проблем - досега не съм правил такъв . Проца му е SAB80C535-N , а паметта - 24LC02B . Някой може ли да даде съвет , или схема , или някакво инфо ?
- ааааа , и ресета му е 3,7 в. - не ми се струва нормално  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2007 20:22 Заглавие: |
|
|
В пощата ти е нещо подобно.Виж дали ще ти свърши работа _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 26, 2007 23:57 Заглавие: |
|
|
Благодаря , донякъде прилича - дано да стане  |
|
|
 |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 29, 2007 16:45 Заглавие: |
|
|
Колега , има разлика в схемните решения - няма да помогне . Все пак - благодаря , че се отзова . Упорито отказва да тръгне , дали не иска да се върже с колата - всичко изглежда наред , пробвах и с друг бин - не става . Въпреки всичко му прочетох кода . Май ще се отказвам . |
|
|
 |
дтмф Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 18:32 Заглавие: Re: Becker 2010 - не потегля |
|
|
| nick_s написа: | Донесоха въпросният BE2010 (mercedes-benz classsic) за разкодиране , като докато бил на колата работил . При мене не светва изобщо . Връзвам го като стандартен касетофон , след стабилизаторите всичко си излиза нормално . Аз ли нещо бъркам или наистина има проблем - досега не съм правил такъв . Проца му е SAB80C535-N , а паметта - 24LC02B . Някой може ли да даде съвет , или схема , или някакво инфо ?
А някой да знае кои 4 цифри от серийния номер се въвеждат с калкулатора?
Имам и някакъв бин за паметта но ще ми отнеме доста време |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 16, 2007 18:41 Заглавие: Re: Becker 2010 - не потегля |
|
|
| дтмф написа: | | nick_s написа: | Донесоха въпросният BE2010 (mercedes-benz classsic) за разкодиране , като докато бил на колата работил . При мене не светва изобщо . Връзвам го като стандартен касетофон , след стабилизаторите всичко си излиза нормално . Аз ли нещо бъркам или наистина има проблем - досега не съм правил такъв . Проца му е SAB80C535-N , а паметта - 24LC02B . Някой може ли да даде съвет , или схема , или някакво инфо ?
А някой да знае кои 4 цифри от серийния номер се въвеждат с калкулатора?
Имам и някакъв бин за паметта но ще ми отнеме доста време |
Opravih se |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|