Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с телевизор JVC
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
blue_g
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: гр. София

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 16:12    Заглавие: Отговорете с цитат

казаха че бил изгорял чип, нормално ли е да ми искат 32 кинта за ремонта Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 16:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Въпреки че въпросът ви е некоректен,ще ви отговоря.Нормално е ,при мен щеше да ви излезе около 40лв.
blue_g
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 16:34    Заглавие: Отговорете с цитат

защо да е некоректен, преди 4 години когато имаше същия проблем ми взеха 5 лв.... и за това питам...случайно попаднах на този сервиз днес....не знам как вървят ремонтите
Върнете се в началото
old4
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 16:39    Заглавие: Отговорете с цитат

blue_g написа:
защо да е некоректен, преди 4 години когато имаше същия проблем ми взеха 5 лв.... и за това питам...случайно попаднах на този сервиз днес....не знам как вървят ремонтите

Преди четири години колко сруваше хляба,месото и........... Shocked
Върнете се в началото
blue_g
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 16:46    Заглавие: Отговорете с цитат

струваше два пъти по-малко, а сега ми искат 6 пъти повече.......гледай сега , не искам да се заяждам, просто ме интересува като човек дали цената която ми искат е реална за този вид ремонт.....при положение че са ми искали 5 кинта и го оправиха за 20 мин., а сега ми искат в пъти повече.....не искам да обиждам никого във форума....чужда ми е материята но все пак всеки би се замислил да не го шантажират...
просто искам адекватен отговор!
Върнете се в началото
gogo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 16:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Първото което биха ти дали като адекватен отговор е това, че техника който ти е отремонтирал апарата преди години е бил в "сивия сектор".
blue_g
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 16:57    Заглавие: Отговорете с цитат

да разбирам ли че цената на ремонта е адекватна?
Кое оскъпява ремонта, частта или труда?
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 17:02    Заглавие: Отговорете с цитат

blue_g написа:
струваше два пъти по-малко, а сега ми искат 6 пъти повече.......гледай сега , не искам да се заяждам, просто ме интересува като човек дали цената която ми искат е реална за този вид ремонт.....при положение че са ми искали 5 кинта и го оправиха за 20 мин., а сега ми искат в пъти повече.....не искам да обиждам никого във форума....чужда ми е материята но все пак всеки би се замислил да не го шантажират...
просто искам адекватен отговор!

Вечният страх на българчето да не го прецакат-не бой се не са...
Като влезем в ЕС-дали ще ни прецакат или шъ сми на далавера?
Като пуснат медиците от Либия-дали ше сме на клепир или ше ни преебат?
Спокойно-това време дето го отдели да пишеш тука по форума-ако го беше оползотворил по по разумен начин-щеше да си избиеш парите...
Само че българчето не разбира че времето е пари и че е единствения ресурс,който се изчерпва и никога не можеш да върнеш назад...
Отиваш-плащаш си и толкоз...за някакви 35лв ако ще из форуми да пиша-много ли са малко ли са...най-малкото човек се излага и си създава някакъв образ на "цинцарин",като пише за такива смешни неща-все пак не иде реч за хиляди...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 17:08    Заглавие: Отговорете с цитат

blue_g написа:
да разбирам ли че цената на ремонта е адекватна?

Напълно.
Вече сиви плъшоци,криещи се по мазета и не плащащи данъци няма да намериш,отделно че и най-често ремонтите извършени от тях са толкоз и качествени най-често...
Като ти го е оправил това нещо -що пак е дало дефект същото?Не се ли замисли над това?
Че чипа примерно предния път ти е бил прегрял и почернял,ама майсторът само го е припоил,вместо да го смени...Че и вместо да смени и електролитните кондензатори,които са причината за да се опрече чипа най-често...

Цитат:

В конкретния случай с конкретния телевизор приблизително по равно са се разделили парите за части и за труд..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
blue_g
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Юли 26, 2007 17:12    Заглавие: Отговорете с цитат

слушай драги, времето отдавна не се измерва в пари... Smile , има си други начини, не смятам че съм си изгубил времето във форума защото видях и си направих извод от какви хора се посещава и какви съвети можеш да получиш....това че човек си прави сметка на парите които си изработва сам не го прави "циганин" а човек който разумно ги харчи, тук не става въпрос за парите за ремонта...не виждам нищо лошо в това да питам за цената и пак не ми се отговори кое оскъпява ремонта..... Вечно ще има шарлатани и вечно ще има хора които си правят сметка къде и за какво си дават парите....това е нещо нормално у всекиго у нас.....сори че ти не си от тези хора защото никой не е включи поне с прости думи да обясни защо струва толкова. Само това питах, не съм се жалвал нито критикувал някого за скъпия ремонт. Направих само сравнение с цените.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети