| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 10:01 Заглавие: |
|
|
| tomazo написа: | | . Ако няма лампа може и "фен" за косме!? | tomazo не те разбрах това какво означава  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 10:11 Заглавие: |
|
|
| Сушуар за коса. |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 13:54 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | tomazo не те разбрах това какво означава  |
Ас сьжалявьм оти няакои имена на някои елементи не знам как точно се казват по бьлгарски.Извиняваите за някои грешни думи. Изопщо опитвам се да не греша.  _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 14:39 Заглавие: |
|
|
| Не се тревожи Томазо, разбираме те добре. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 14:45 Заглавие: |
|
|
tomazo не се притеснявай,аз просто не разбрах и попитах.Все някой ден ще научиш български,само не ми е ясно защо си се заловил така настоичиво да го учиш.Гадже ли има българско в цялата работа Само не разбрах от къде господин RC знае че това било сушуар Аз за съвсем друго си помислих  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 14:47 Заглавие: |
|
|
Е как, то е ясно, фен - от английски - вентилатор =сУшуар(сЕшоар,сУшоар, на кой как му харесва), а за косме - и ти си се сетил сигурно че е коса  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 14:48 Заглавие: |
|
|
Бе то на шопски съвсем друго значи  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 14:48 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | Бе то на шопски съвсем друго значи  | Кажи го де  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
Не е за пред хора Ама много се отдалечихме от темата ,ще ни се карат  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
tomazo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 15:35 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | .Все някой ден ще научиш български,само не ми е ясно защо си се заловил така настоичиво да го учиш. |
Искам да дообясна : Аз сьм на мнение че там кадето си чуздинец трябва да почитаеш правилата кои са писани а и неписани. Затова се опитвам да науча бьлгарски език. Сьс това и аз имам печалба оти и аз живея от ремонт на Тв. така и аз научвам ного неща от вас колегите. По некои пьт не разбирам какво пишете ама тогава четем между редовете.Аз сьм благодарен оти не ме игнорирате.
(за гадже малко сьм си старичьк) _________________ В момента уча български... ама все още не съм научил... |
|
|
 |
|