| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 21:12 Заглавие: Испанската муха/кама или ... |
|
|
Понеже ви гледам, че се разтушвате на теми за ритнитопковци та да ви пусна една темичка да видим какъв ще е сеира
Та, за това става дума
Вие сте.
Последната промяна е направена от RC на Нед Юли 29, 2007 9:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 21:49 Заглавие: |
|
|
| Едва ли може да се очаква нещо друго от човек ,който не уважава дори собствените си родители.Ако твърдеше обратното ,тогава би ме изненадал. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 21:52 Заглавие: |
|
|
Айде-е-е-е, почна се, Румене, нямаше ли си друга работа  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 21:59 Заглавие: |
|
|
Не се и учудвам това интервю е взето от два крака без глава но лошото е че това е Бълкански (Български)синдром:Като има гювеч ас съм с теб като няма бал съм ти ма.......та  |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 22:01 Заглавие: |
|
|
| Че журналистите не са стока е ясно ,ама и Стоичков не е света вода ненапита ,или pamporov го познава по-добре от мен.Бих си променил мнението за него ако чуя сериозни доводи. |
|
|
 |
Genose Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 22:14 Заглавие: |
|
|
Смятам ,че на футбола се отделя прекалено голямо внимание-като започнат спортните новини 90% са свързани с футбола-ади моля ви се има и F1. Взели му синята лампа-колело за него.Много направил за футбола да ,но му е платено за това!! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 22:26 Заглавие: |
|
|
Добре почнахте
Направо с висок старт.
Аз само ще си гльодам в слуая
| pamporov написа: | Айде-е-е-е, почна се, Румене, нямаше ли си друга работа  |
Ами провокацийка, все пак са "Общи приказки"!
А темата (за съжаление) си е много сериозна според мен (мога да обясня защо). |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 22:36 Заглавие: |
|
|
| fikret написа: | | Че журналистите не са стока е ясно ,ама и Стоичков не е света вода ненапита ,или pamporov го познава по-добре от мен.Бих си променил мнението за него ако чуя сериозни доводи. | Фикрет, нямах пред вид твоя пост, моето скромно мнение за този индивид (Стоичков) съвпада с твоето. Просто се учудих че Румен пуска такава тема, но защо пък не! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 13:49 Заглавие: |
|
|
Брей , то трябвало Стоичков да се откаже от България та да завили дъжд у нас .Без Стоичков всичко си идва на местото.Ето и Левски подпуши , ама няма ги душичките /левскарчетата / ей тъй едно извинявай Коцев да кажат А вчера каква дандания беше не можах един телевизор да направя от писане срещу мене , а днеска тихо , тихо , муха да бръмне се чува . Май ,че цяла есен ще е така тихо както е тръгнала работата ...  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 14:22 Заглавие: |
|
|
Според мен се занимаваме с футбол за да не се занимаваме с политика,където нещата са мамата си джаса.Има един култов български филм "Баш майстора".Не знам защо Стоичков страшно много ми прилича на главния герой само че в много по кошмарен и див вариант.А за господин Коцев ,един ден ако луната вземе че се стовари на главите ни кой мислите ще бъде виновен за цялата работа  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|