| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan_gn Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 8:24 Заглавие: TV FUNAI MK6 |
|
|
Отправям въпрос към знаещите и можещите. Как мога да разширя въз-
можностите на този модел телевизор да запомня повече канали? Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 8:50 Заглавие: |
|
|
| купи си нов телевизор |
|
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 9:58 Заглавие: |
|
|
Може и с външна китайска приставка , май се казваше IMAGE, ако намериш нейде такава. Тя е със собствен хипербанд тунер и 100-канално китайско дистанционно. А и цените им бяха доста паднали последно, когато съм ги виждал. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 10:06 Заглавие: |
|
|
Иван те е посъветвал правилно-то телевизор няма-ти възможностите искаш да му увеличиш...
Купи си нов и това е-а този го такъркай до последно в някоя детска или вила,докато има дни да му живее екрана,че иначе тия Фунайчета са кучета-карат здраво без да дефектират често-често,а и картината им не е лоша. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 10:08 Заглавие: |
|
|
| Radko написа: | | Може и с външна китайска приставка , май се казваше IMAGE. |
HIMAGE се казва.
И също е добра идея-дистанционно,хипербанд тунер...Една кутийка е като видео-слагаш си го над или до телевизора и пей сърце. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 10:27 Заглавие: |
|
|
| Цитат: |
HIMAGE се казва.  |
Май не се предлагат никаде вече?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 11:16 Заглавие: |
|
|
Последно "Електронинвест" го предлагаха на "Кн.Борис"-ама сега дали има...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 12:33 Заглавие: |
|
|
| Мисля,че "ПАСАТ" все още ги продават.Провери при тях. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 13:38 Заглавие: |
|
|
| tvpetrov написа: | | Мисля,че "ПАСАТ" все още ги продават.Провери при тях. |
Благодаря искрено на всички които се притекоха веднага на моя въпрос. Това решение за външен тунер аз практикувам с помоща на един видео тунер, но не обичам накачалките. Бих искал да увелича паметта на каналите , защото преди години се появяваха реклами за подмяна на някаква памет или добавяне на такава. Затова потърсих и вашата подкрепа. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 14:15 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | tvpetrov написа: | | Мисля,че "ПАСАТ" все още ги продават.Провери при тях. |
Благодаря искрено на всички които се притекоха веднага на моя въпрос. Това решение за външен тунер аз практикувам с помоща на един видео тунер, но не обичам накачалките. Бих искал да увелича паметта на каналите , защото преди години се появяваха реклами за подмяна на някаква памет или добавяне на такава. Затова потърсих и вашата подкрепа. |
Може да се увеличи обхвата на тунера (чрез подмяна на същия в сервиз) ,но не и броя на каналите на самия телевизор.А ти дали гледаш всички канали от кабелната.Най гледаните канали от един абонат са не повече от 10-така че смени тунера ,записваш си фаворитните ти канали в началото и след това каквото остане _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|