| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
klipper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 8:45 Заглавие: SAMSUNG CK-5339TB |
|
|
| Здравейте колеги,имам питане за този телевизор.Проблема ми е че през няколко мецеза му гори импусния блок(TELESAN-SMPS04),и клиента ми го кара постоянно.:(Вкарах много пари в тези боклуци.При копуването на блока ми казаха че е хубаво да сменя електролитите в блока.Но импуслното кара 3.4 месеца и гори.Вътре всичко се изпича.Моляви кажете какво да правя,някоя стоиност на някой елемент ли трябва да променя.или да ме насочите ако има друга алтернатива за импусен блок. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 9:14 Заглавие: Re: SAMSUNG CK-5339TB |
|
|
| klipper написа: | | Здравейте колеги,имам питане за този телевизор.Проблема ми е че през няколко мецеза му гори импусния блок(TELESAN-SMPS04),и клиента ми го кара постоянно.:(Вкарах много пари в тези боклуци.При копуването на блока ми казаха че е хубаво да сменя електролитите в блока.Но импуслното кара 3.4 месеца и гори.Вътре всичко се изпича.Моляви кажете какво да правя,някоя стоиност на някой елемент ли трябва да променя.или да ме насочите ако има друга алтернатива за импусен блок. |
Самия блок си е пълно дърво...
Смени електролитите с нови.И сложи допълнителна ламарина към радиатора на транзистора....
И не барай нищо да доработваш по импулсното -вървят разни митове из интернета да се махне демпфващата RC верига в колектора и наистина леко се снижава греенето на транзистора,но след няколко дни при някое пускане или спиране-транзистора просто умира.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 9:20 Заглавие: |
|
|
Мерси за информацията.Но още като го купих първото имп.захр.му отделих транзистора и го сложих на един много як радиатор.А електролитите сам ги сменил с нови. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 11:31 Заглавие: |
|
|
| klipper написа: | Мерси за информацията.Но още като го купих първото имп.захр.му отделих транзистора и го сложих на един много як радиатор.А електролитите сам ги сменил с нови. |
Проблема е в трафа.Няма оправия.Мисли за друго решение _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 11:46 Заглавие: |
|
|
| Ако е сигорно ще търся друк траф. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 11:56 Заглавие: |
|
|
| klipper написа: | | Ако е сигорно ще търся друк траф. |
По добре оригиналния траф и КИТ с TDA4605
или руската доработка.Тези турски боклуци са си така  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 12:55 Заглавие: |
|
|
| мерси |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 15:58 Заглавие: |
|
|
| bai_tishan написа: | | КИТ с TDA4605 |
Потвърждавам.
Махнете ги тия турски боклуци,само ядове ще берете с тех.Тоя кит със TDA4605 си е перфектен. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|