| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 14:07 Заглавие: |
|
|
| Ако няма други външни фактори които да влиаят то съм направо за проц. От 48 пин на видео проца АФТ до базата на транзистора и на емитера промяна нямам нито в нивата нито в напреженията. Емитера обаче на този транзистор през 16к резистор заминава направо в 8 пин на процесора където е и самата разлика на осцилоскопа. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 14:31 Заглавие: |
|
|
Малко е съмнително да е процесор,но нищо чудно-щом дадеш реистора там дето викаш в първия пост в МЧУ и си спира при търсене и идва звук-значи все пак май като дойде сигнал до процесора той си го зачита и си работи. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 14:34 Заглавие: |
|
|
Рови още-не бързай да купуваш процесор-впрочем ти за кой 36кр говориш там-гледам че 36кр на видеото е вход на синхросепаратора.36кр на процесора пък е TV/AV
Виж освен кадровия дали идва и редови синхро към процесора-би трябвало да е 39кр... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 16:01 Заглавие: |
|
|
| за 36 пин на жидеото става въпрос - като го дам на маса през 330к съпротивление и афт ми излиза ок на 8 пин на процесора. Вярно че реагира както трябва но защо се получава такава разлика - оставеам с впечатление че или донастройващата на афт на видео проца или входния видео сигнал са с малка или неточна форма. Продължавам да приемам идеи. |
|
|
 |
cdi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 17:34 Заглавие: |
|
|
Вече незнам какво да мисля - лепнах един вентилатор да опдухва видео проца и около него и тв-то работи повече от 30 мин без проблем. Нищо незагрява на пипане видео проца е студен като куче. Направо съм в шах.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 18:10 Заглавие: |
|
|
Остави го да работи и изпробвай и това е....
Ако пак почне да прави номера виж процесора през тва време грее ли...
Видеопроцесора като причина няма как да е. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|