| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ShaGratH^ Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 20:12 Заглавие: Правна консултация |
|
|
Бясен съм!Преди месец закупих аудио техника от един тъп оказион.На втората седмица прехваления усилвател даде фиръ.Тази вечер отварям "невероятните" колони защото дочух някакво пристъргване.Ами какво да ви кажа щях да получа инфаркт!Гофрите и на двата басови говорителя станали на ла*но и се късат само като докоснеш, високочестотните-прекъснали и двата.Мале дигнах кръвно!Изрода се е подиграл с мен и най-нагло прибра паричките дето се трепах за тях.Уж гледах гледах преди да купувам, а то гледай.Та въпроса ми е мога ли да получа някакво възмездие, да си искам парите или незнам....Ако трябва и до Агенция за защита на потребителите ще се обърна!Просто много мразя някой да се подиграва  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 20:16 Заглавие: |
|
|
Ще трябва да пиеш 1 студена вода освен ако са ти дали някаква гаранция на което не вярвам.Другото решение е тояга ама знае ли се 
Последната промяна е направена от old4 на Сря Сеп 26, 2007 20:18; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 20:16 Заглавие: |
|
|
С гаранция ли го закупихте,все пак са минал един месец? _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 20:35 Заглавие: |
|
|
Ох няма гаранция...ще се трепем май  |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 20:35 Заглавие: |
|
|
Чрез съд няма да стане !!!Дай някой лев на биячи да го ступат ама здраво и това ще ти е утехата!Той щом си знае осрания гъз няма да се оплаче-сигурно няма да му е за сефте!Повечето лайнари от такива магазини и заложни къщи са мошеници и знаят риска и са свикнали на последствията(БОЙ) от хора на място на които без да искат са попаднали в алъшвериша ,така че не се притеснявай никой няма да ти потърси сметка след това!Успех и не се отказвай  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 20:48 Заглавие: |
|
|
| Еех мъка.Седя сега и мисля-хубаво да го дам на ремонт усилвателя (тури ги 30 лв) да купя две гофри и две ВЧ-стигнат 50...викам си на ум "майната им на парите".Лошото е после колко тъпо се чувстваш, че си прее*ан от мазен, лицемерно-подло учтив чичка.На никой го не пожелавам!Дано никога не ви идва на главата. |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 20:57 Заглавие: |
|
|
Абе послушай ме бе човек!Заеби ги говорителите!Накажи го и ще видиш как ще се почувстваш!!!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 21:03 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Абе послушай ме бе човек!Заеби ги говорителите!Накажи го и ще видиш как ще се почувстваш!!! Wink | Нека да помисля до утре.Нали знаеш.. било по мъдро от вечерта  |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 21:07 Заглавие: |
|
|
Абе по-мъдро,бой му е майката
И аз веднъж изгорях така (по друг начин и предполагам за доста по-малко пари) и знам какво е
Една гора бой и да му дойде акъла  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 21:34 Заглавие: |
|
|
| ShaGratH^ написа: | | Еех мъка....Лошото е после колко тъпо се чувстваш, че си прее*ан от мазен, лицемерно-подло учтив чичка... |
Не е мъка, а ще ти е за урок.
Да те питам нещо:
-Защо си тръгнал да купуваш от там? След като е повече от ясно, че нещата от подобни магазини или са със съмнително качество или със съмнителен произход!
-Термина "as is" познат ли ти е? Важи с пълна сила за подобни магазини.
-Една стока струва точно толкова за колкото може да се продаде. След като си преценил, че това те устройва (а най-вероятно заради съществото на магазина си живял с мисълта, че си на "далавера") какъв е проблема? Продавача - "мазен, лицемерен, подло-учтив ...." си е свършил добре своята "работа". А най-вероятно той едва ли е и собственика, така че си е заработил част от заплатата. (Не го защитавам, но той си върши работата)
-Някой да те е карал насила да го купиш точно това и точно от подобен магазин?
-Я си представи и друга ситуация - техниката "перфектна", но дойдат "хората с пагони" и я изземат защото била крадена???
Ама ти си бил платил - и какво от това?
Кого ще ходиш да "биеш" тогава?
Айде стига, кога ще се научите, че еФтиното излиза скъпо?
Какъв е проблема да отидеш и да я заложиш пак? Там или на друго място. Може да попаднеш и на "по-мазен чичка" и току виж станала "далаверата". При хипотетичната ситуация, че я продадеш на този или друг оказион за повече пари отколкото си дал ще се сърдиш ли? Щото хора всякакви и ценностни системи - също.
Или ще стоиш пред магазина и като видиш, че някой я изнася ще му кажеш колко се е минал и да я връща докато е време???
Така, че наистина помисли. Вече първосигнално си действал. |
|
|
 |
|