| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ivo Ivov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 20:47 Заглавие: Проблем с SONY CDP-311 |
|
|
| Здравейте, проблема с моето ЦД е следния като поработи известно време започва да се чува едно цъкане заедно с мелодията ( качеството на саунда не се променя ) звука на цъкането ми прилича все едно шпиндел мотора "замята диска". Свалям капака почиствам лазера няма никакъв проблем до известно време разбира се.....Друго което ми прави впечатление, че е много чувсвителен на удар съвсем леко докосване и прескача...... този проблем с прескачането е постоянен, а другия от време на време............ А иначе си чете супер само камък не съм му слагал не го е просвирил. Благодаря предварително на хората които ще ми помогнат с тези проблеми |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 21:16 Заглавие: |
|
|
| Прилича на лазер за смяна. |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 21:16 Заглавие: |
|
|
| Почисти основно оптиката и вдигни тока с 20 %!!!Няма ли ефект мини с горещ въздух платката с чипове на сд-то!Цъкането с продялжаването на диска към края се увеличава нали?Виж дали не се е разлепила лещата или погледни дали сочи право нагоре -в противен случай я центрирай от болтовете отдолу но преди това счупи пломбите! |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 21:46 Заглавие: |
|
|
100%oптика _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 8:39 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | .....вдигни тока с 20 %!!!........! | Как да измеря тия 20%? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 11:40 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички !!! Това с механичната центровка така на око може ли да се направи ? Това с увеличаването на тока не е ли временно решение (последно 10 като при белота )? Пък и на оптиката имам три тримера ....  |
|
|
 |
Ivo Ivov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 11:47 Заглавие: |
|
|
Предния пост е мой - не съм се логнал явно както трябва
Оптиката я почиствм със клечка за уши и вода ....... бях чел някъде че не е хубаво със спирт другаде че е хубаво, но за да не прецакам нещо..... |
|
|
 |
Ivo Ivov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 18:30 Заглавие: |
|
|
Абе хора пак съм аз.........
оптиката ми е KSS 240 A и на нея има три потенциометъра кой от всичките е моя и зачитайки се в едни чужди форуми разбрах какво означава пълно почистване на оптика , но ми направи впечатление нещо друго стана въпрос за менюъл, сервизно меню и от там да се пробват тия настройки някой има ли менюъл за този плеър или е сложна работа да се намери |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Пет Окт 05, 2007 19:44 Заглавие: |
|
|
това с менюъл, сервизно го забрави (пациента умира с подобрение)нова оптика си иска  _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
Ivo Ivov Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 06, 2007 8:37 Заглавие: |
|
|
Като сменям оптиката няма ли да ми трябва менюъл за настройки и тн.
Защото имам познания в областа на електрониката, но не съм се занимавал с оптики и ЦД-та като цяло и ще ми трябва помощ  |
|
|
 |
|