|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tarmin Гост
|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 15:46 Заглавие: Шаси G110 на Philips - захранване |
|
|
| Здравейте, не съм професионалис но се занимавам с това онова и в момента имам проблем с един Philis Mediator. Търсих схема в интернет но точно такава не намерих. На шасито пише G-110 SVHS +BU, ако някой може да ми прати на мейла схема на това чодо ще съм много благодарен ([email protected]). Подменил съм BUT18AF, BC368 , ценер 5,1V но захранването въобще не тръгва. Дори не свети лампата за standby. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 15:54 Заглавие: Re: Шаси G110 на Philips |
|
|
| Tarmin написа: | | Здравейте, не съм професионалис но се занимавам с това онова и в момента имам проблем с един Philis Mediator. Търсих схема в интернет но точно такава не намерих. На шасито пише G-110 SVHS +BU, ако някой може да ми прати на мейла схема на това чодо ще съм много благодарен ([email protected]). Подменил съм BUT18AF, BC368 , ценер 5,1V но захранването въобще не тръгва. Дори не свети лампата за standby. |
Точно това захранване е малко неприятно-така че ако нямаш опит-не съм много сигурен дали ще се сбориш,ама като имаш мерак действай.
Премери си всичките смд-транзисторчета и в топлата страна и в студената тези около оптрона.
Тука има схема-
http://bojilov.jconserv.net/viewtopic.php?t=216
иска регистрация за да сваляш.
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=993&highlight=g110&topicshow=philips-g110-захранване
Тука има тема свързана с ремонта на това захранване-може и от там да понаучиш нещо полезно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 24, 2007 20:05 Заглавие: Re: Шаси G110 на Philips |
|
|
| Bojilov написа: |
Точно това захранване е малко неприятно-така че ако нямаш опит-не съм много сигурен дали ще се сбориш,ама като имаш мерак действай. |
Наистина захранването на G110 си е шибано и ще му е много трудно да го ремонтира след като пише, че няма опит. Аз залагам, че няма да се справи.  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|