Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

hees cando stb01
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 17:07    Заглавие: hees cando stb01 Отговорете с цитат

Kolegi pomognete,ne pi[a ot moa komp
Този телевизор няма номер на модела ,а отгоре на всичко не съм сигурен за шаси-то!?!?Предполагам ,че е в единственият надпис по дъното CANDO 2004-06-STB01.Иначе е с пр.ST92T195D7B1 и видео STV2247H.Някой ако има схема нека да изпрати Idea Wink Блатодаря Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
коцев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ловеч

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 17:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Абе Пепи левскарче мило я напиши къде се намира това съпротивление в захранването ли е ? Ако е в захранването напиши го с какво е изпълнено . Гледам по една схема на Пролукс с такива интеграли но не намирам такова съпротивление. Rolling Eyes
rumen va4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: montana

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 18:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Поне да си сигурен че това дето правиш е телевизор,а не прахосмукачка Very Happy може би R351 е 22k
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 18:18    Заглавие: Отговорете с цитат

ne pishaot moq komp i prepisah temata naprawo'Towa e w werigata na hor otklonenie i opredelq hor razmer Nagorqloto e 13kom ako e 22 i nagori kak ]e stane 13kom
rumen va4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 18:34    Заглавие: Отговорете с цитат

По схема е толкова.Паралелно на него има диод D647-RU3A.
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 19:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Вече съм си на моя комп,извинявайте за маймуницата Embarassed Не го правих това чудо в сервиза защото е огромен и е на такова място че няма измъкване.Проблема е че е увеличен размера по хоризонтал .Колегата Noel ми даде насоки за което му благодаря.Неточностите за които бях критикуван по горе произтекоха от фата че бабата-адвокатка/80год./ започна да дърдори още със свалянето на капака на т.в.то което беше сложила почти на земята в резултата на което кръвното ми се удари в тавана .Пожела да и го почистя и след свалянато и качването наплатката на кинескопа започна да искри крачето на скрииновото напрежение и това краче го оправях до сега под кръстосан огън .За утре остана да направя това за което бях отишъл.И ако това съпротивление не е 22 ком натоварвам бабата и телевизора и ги закарвам на колегата Румен Вачев.Това ми е чудно как 22ком страват на 13 като нагори съпротивлението.В схемата която гледа колегата елементите в такава последователност ли са :- развивка - диод и паралелно Р351-4.7мф и т.н
rumen va4ev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 19:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно така е.А този телевизор фабрично си е с разтегнато по хоризонтал изображение,гърчи картината при голям контраст-повлича участък от нея,при прехвърляне на канал нагоре надолу като мине през телетекстна програма някой път плясне текста върху картината и ..............Абе телевизор за доправяне.Тхо-то не работи в правилен режим-времената нямат нищо общо с истината.Ако ти се занимава може да утрепеш некой ден.Без телетекстния проблем другото може да се прикара в приемливи граници. Laughing Laughing Laughing
Върнете се в началото
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 21:26    Заглавие: Отговорете с цитат

За съжаление не е в допустими граници,логото на Канал едно е извън картината и като има титри не могат да се четат .Ако има схема и е в удобен вид и ако има начин да ми се прати ще бъда благодарен.Да може утре докато другите се черпят в Шумен аз да си блъскам главата и да си късам нервите Crying or Very sad
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 21:44    Заглавие: Отговорете с цитат

pepi_voinishki1957 написа:
За съжаление не е в допустими граници,логото на Канал едно е извън картината и като има титри не могат да се четат .Ако има схема и е в удобен вид и ако има начин да ми се прати ще бъда благодарен.Да може утре докато другите се черпят в Шумен аз да си блъскам главата и да си късам нервите Crying or Very sad

Как, няма ли да дойдеш в Шумен? Ще ни липсваш......
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 09, 2007 21:47    Заглавие: Отговорете с цитат

За съжаление ми е доста далечко но това не е оправдание.Просто трябваше да плащам хиляди неща и за мен не останаха парички.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети