|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 18:55 Заглавие: |
|
|
| cecostar написа: | | Иначе всички команди възприема.От дистанционното се управлява нормално,само дето ми стои надписа SER. | След като се управлява нормално, имаш ли достъп до инсталационното меню? А до главното меню и до Special Features? Проблема не е наш, че да ти вадиме думите с ченгел. Питах те 4 конкретни неща, за да разберем къде бъркаш и как да ти помогнем: Как влизаш в service default mode? Как влизаш в сервизния режим? Как излизаш от сервизния режим? Как излизаш от service default mode? И отговора е: | cecostar написа: | | Мъчих се пак с контактите - не реагира изобщo |
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Ное 10, 2007 23:18 Заглавие: |
|
|
Закривам темата,клиента си го взе вече.В началото на темата писах,че аз не влизам в никакви сервизни режими - телевизора така дойде при мене влязъл в сервизно меню,как и по какъв начин не знам.Проблема беше да го изкарам от този сервизен режим,но не успях.
Благодаря на всички колеги,които взеха отношение по тази тема и се опитаха да ми помогнат!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|