Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

как да си изтегля заем за да купя климатик?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vessssss
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 11:59    Заглавие: как да си изтегля заем за да купя климатик? Отговорете с цитат

Искам да купя климатик ,но не съм наясно къде ми е най -изгодно или дали дават въобще някъде заем за купуване на климатици?
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 12:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Търси кредит "енергийна ефективност". Във всеки магазин ще ти обяснят. Верочтно ще ти предложат Jet, Euroline но те са доста по-скъпи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 12:10    Заглавие: Отговорете с цитат

дааааааа,съгласна съм ,но там дават кредит за климатици -инвертор .Пък аз не ща инвертор
Върнете се в началото
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 12:36    Заглавие: Отговорете с цитат

По принцип заеми се теглят от банка. Ако ти трябва обикновен при средна цена около 500 лв. Вземи заем от приятели - вероятно не ти достигат 200 - 300 лв. и ще ги избиеш само за няколко месеца от разлика в сметката за ток. Или дори от работодателя ти. В банки има документи и за тази сума не си заслужава тормоза, а цитираните лихвари дерат здраво и ще платиш поне 200 отгоре грешни пари.

Откъде си?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
vessssss
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 12:44    Заглавие: Отговорете с цитат

a TBI,JET те как работят
Върнете се в началото
fikret
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 12:49    Заглавие: Отговорете с цитат

При тях на изплащане,вземаш климатика и всеки месеш внасяш вноска ,ама там лихвите започват от 20% нагоре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 12:52    Заглавие: Отговорете с цитат

майтап работа,ама няма как.Ще търся някоя фирма за климатици да предлага на изплащане освен.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Пет Ное 16, 2007 20:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
майтап работа,ама няма как.Ще търся някоя фирма за климатици да предлага на изплащане освен.
Те и фирмите работят със някоя лизингова компания Безлихвен заем и безплатен обяд НЯМА а и към цената на климатика включи още поне 150 лв за монтаж Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 18, 2007 0:08    Заглавие: Отговорете с цитат

Може да си вземеш кредитна карта от някоя банка.Според мен е по добър вариант, пък и вноската ти не е точно определена сума и ти си определяш колко да внесеш.Колкото по рано я изплатиш, толкова по малко лихва плащаш.Аз го изплащах цяла година и пак сумата беше по малка от тази която щях да платя със някакъв заем, защото при кредитна карта плащаш лихва само на сумата която ти остава.
Само трябва да провериш коя банка има най добри условия.
Върнете се в началото
Sto-Yo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 15:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си сложих вкъщи GENERAL 12ка с такъв "кредит енергийна ефективност"
Българска пощенска банка
Банка ДСК
Булбанк
Обединена българска банка
ПроКредит банк
Райфайзен банка - го предлагат, а ползата е че след като го монтираш ти връщат 20% от стойността. Трябва да знаеш че такива кредити за климатици (термо-помпени системи) се отпускат само за енерго-спестяващите климатици http://www.reecl.org/ - тука е описано всичко
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети