Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony Ericsson K810i
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 13:48    Заглавие: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Някои от вас може ли да ми каже какви екстри мога да си качвам на този модел телефон?????????
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Ное 19, 2007 23:43    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Velkov написа:
Някои от вас може ли да ми каже какви екстри мога да си качвам на този модел телефон?????????

Какво ти трябва?
Аз съм с такъв- GPS ,ICQ,WEB browser, ZIP+RAR разархивиране,речници,книги.... и други Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 18:34    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

На този телефон може да се качи GPS ли??????????????Ще можеш ли да ми разясниш повече за този GPS? Как работи,безплатно ли е ползването и какво предлага като функци?
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 20:14    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Anonymous написа:
На този телефон може да се качи GPS ли??????????????Ще можеш ли да ми разясниш повече за този GPS? Как работи,безплатно ли е ползването и какво предлага като функци?

Да ,безплатен е, иди и прочети. Даже и на старите СЕ тръгва

http://mapnav.spb.ru/site/
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 21:56    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Нещо не става.Ще ми дадеш ли директен download ??
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 21, 2007 22:59    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Нещо не става.Ще ми дадеш ли директен download ??

http://mapnav.spb.ru/site/download.php?list.3

това е официалната версия , а бета версиите от форума са още по напреднали, даже и хората със смартфони могат да завиждат на тази програма ))

ето евтин ГПС- най-евтиния холукс м 1000 е най добър- нова технология orderbg.com
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 18:32    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Работи идеално!!Благодаряти много!Ще можеш ли да ми кажеш още някакви интересни програми за SONYERICSSON K810i ??
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Ное 23, 2007 23:13    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Работи идеално!!Благодаряти много!Ще можеш ли да ми кажеш още някакви интересни програми за SONYERICSSON K810i ??

Кажи какво търсиш да те насоча, да не мислиш че ще седна да ти изброявам стотици интересни програми
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 0:05    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Има ли такава програма за този телефон,която да измерва сигнала за обхвата но телефона в (db)?? Wink
Върнете се в началото
dtmf
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Ное 25, 2007 3:07    Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i Отговорете с цитат

Anonymous написа:
Има ли такава програма за този телефон,която да измерва сигнала за обхвата но телефона в (db)?? Wink

Не съм срещал такава, последната интересна беше дистанционно управление на чужди телефони по блутут. май се казваше BT info
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети