|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 21:52 Заглавие: |
|
|
Нещата не са малко, а много спорни. На усилвател, аудиоуредба или т.н. с ремонт на крайно стъпало, предварително заявявам че ремонта е без гаранция, ако не донесе и оригинални озвучителни тела. Две седмици чаках един клиент/от малцинството/ да донесе оригиналните колони на които е изгоряла ремонтираната от мен уредба в гаранционен срок и накрая ми донесе едни измишльотини на които, каквото и да включиш ще изгори. Шпулите направо стържеха по магнитите а Г-н клиента искаше да му направя Шарпа така, че да бие Сонито на комшията му. Само да вметна че с подобни искания се появяват и много хора от /мнозинството/. Гризу, ако си извън горните категории, може да се обадиш 928 7256, 0888 491 426. Люлин, зад Билла. _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 21:54 Заглавие: |
|
|
| Ангел написа: | можем да ви обсужим:
1 бързо
2 качествено
3 евтино
изберете си две от посочените възможности...  | Не двете а само ЕДНА от предложените възможности Това е оригинала на тази мисъл  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 22:19 Заглавие: |
|
|
| Boiko написа: | Нещата не са малко, а много спорни. На усилвател, аудиоуредба или т.н. с ремонт на крайно стъпало, предварително заявявам че ремонта е без гаранция, ако не донесе и оригинални озвучителни тела. Две седмици чаках един клиент/от малцинството/ да донесе оригиналните колони на които е изгоряла ремонтираната от мен уредба в гаранционен срок и накрая ми донесе едни измишльотини на които, каквото и да включиш ще изгори. Шпулите направо стържеха по магнитите а Г-н клиента искаше да му направя Шарпа така, че да бие Сонито на комшията му. Само да вметна че с подобни искания се появяват и много хора от /мнозинството/. Гризу, ако си извън горните категории, може да се обадиш 928 7256, 0888 491 426. Люлин, зад Билла. |
Те повечето неща са така.Особено за усилватели и аз не давам гаранция.Все пак никой не може да гарантира за действията на потребителя.Разбира се и обратното (за действията на техника) също е вярно.Откъде да го знам че умишлено не е станало белята-дал късо на изхода примерно и т.н.
Усилвателя е такъв уред който може да бъде изгорен и насила и поради неправилна експлоатация.И то лесно.
Понеже залафихме за микровълнови-ами и там положението е същото-една микровълнова ако се пусне на празна камера дълго време,метални предмети и т.н. е най-вероятно пътник в сервиза в скоро време.
И иди че доказвай.
При телевизора седят нещата по-другояче поне донекъде-може да удариш пломба и т.н.И е поне малко по-сигурно. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Grizoo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 0:20 Заглавие: |
|
|
При моя усилвател е точно такъв проблема, неправилна употреба .Стана късо при изходите и оп,няма усилвател.Интересното е, че неполучавам никво отчитане при входовете т.е. всеедно не съм пуснал музика.Поне за мен е интересно де са незнам може да е нормално. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 26, 2007 1:36 Заглавие: |
|
|
Е ами вече имаш предложение за ремонт-Бойко може да ти свърши работа.Носи и това е.
Успех! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|