|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Niksan79 Гост
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 15:05 Заглавие: Проблем с хладилник Gorenje- обледяване на фризерната част |
|
|
Здр.
Имам следния проблем с хладилника си Gorenje K537. Той е на 2 год., но от доста време взе да ми съсздава следния проблем-прекалено много се обледява фризерната част. Получава се така, че в един момент не мога да затворя вратата на фризера. Има лед и скреж по врата стените, и по самите кутии. По принцип го държа на -16 градуса, сега пробвам на -22.., но..ефект май няма. Чисти се редовно и се размразява, защото няма как да се затвори. Ще ви бъда благодарен, ако ми помогнете със идея, какъв може да е проблема. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 18:36 Заглавие: |
|
|
| Провери обстойно уплътнението на вратата и дали се затваря плътно. Вероятно влиза въздух. Имах подобен проблем с един хладилник, вратата се беше изметнала и в долния край не уплътняваше добре. Резултата беше, че се налагаше размразяване всяка седмица. След поправката на вратата вече се налага размразяване на всеки 2-3 месеца. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|