| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 10:10 Заглавие: 6.5 на Panasonic TX-14B4TC |
|
|
Телевизора дойде от Германия с повреда в захранването.Сега работи но звука се оказа страшен проблем.В сервизното меню не открих ДК стандарта ,смених дъмпа но пак не тръгна на 6.5.Пафа го смених .Дайте идеи колеги че моите започнаха да привършват вече. _________________ Човек се учи докато е жив,и накрая се оказва че нищо не знае! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 10:28 Заглавие: |
|
|
Ето тук кратко и синтезирано е дискутирано по този въпрос.Може и вие да добавите как сте се справили
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=17602 _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 11:40 Заглавие: |
|
|
Това го четох но не разбрах как колегата го е накарал да говори на 6.5.Смених пафа,сложих нов дъмп дръпнат от SHEET.DATA-CHIP.RU
но говор не чувам. _________________ Човек се учи докато е жив,и накрая се оказва че нищо не знае! |
|
|
 |
ggg3 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 14:18 Заглавие: |
|
|
Може да бъдете сигурен, че пълен успех без замяната на TDA9361 неможе да се постигне. Мисля, че това може да Ви помогне: УПЧЗ от руски тв. като входа му се свърже с изв. 38 на TDA9361 a изхода към изв. 28 . Останалите изводи на УПЧЗ мисля, че няма да са проблем за вас.
Пробвайте дано се получи! |
|
|
 |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 15:13 Заглавие: |
|
|
Аз мислех да зашия една квази паралелна платка звук,но ще пробвам и този вариант. _________________ Човек се учи докато е жив,и накрая се оказва че нищо не знае! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 15:36 Заглавие: |
|
|
| amv написа: | | Аз мислех да зашия една квази паралелна платка звук,но ще пробвам и този вариант. |
Квазипаралелната приставка едва ли е добро решение, особено пък ако телевизора ще се гледа на кабелна телевизия. |
|
|
 |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 18:27 Заглавие: |
|
|
Просто ми се поизчерпаха идеите.Колегата dimitar cher го е борил ,но си мълчи  _________________ Човек се учи докато е жив,и накрая се оказва че нищо не знае! |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 23:25 Заглавие: |
|
|
| Изпращам Ви дъмпа,който съм му изпратил тогава.Пробвайте щом той го е направил-трябва да стане ,но само с ръчна настройка. |
|
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 12, 2007 0:12 Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Наистина колегата като ми изпрати дъмпа го накарах да заработи на 6.5,но след сканиране на каналите се налагаше отново да презаписвам дъмпа,за да може да се появи пак 6.5.Разбра се,че клиентите не могат да се оправят в тази ситуация,експеритентирах и чипа го замених с ТДА 9361 версия 024 от Део...между другото шасито на Панасоника също Део.Заменя се и пулта и проблема се решава на 100 %.Имам 3-4 панасоникови чипа,ако някой иска да експериментира ще му изпратя,но съм сигурен че няма да се получи едновременно и 5.5 и 6.5.MzH |
|
|
 |
dimitar_cher Опитен потребител

|
|
|
 |
|