|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 18:17 Заглавие: |
|
|
Бай Тишан дано го е решил проблема ама не спомена как го е сменил пробилия високоволтов кабел ,че аз за други работи се съмнявам,иначе на много монитори и някои т.в.та съм виждал заводски заземени гривни. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 19:14 Заглавие: |
|
|
За да сложа край на безмислените разговори-След замасяването на гривната на ОС разрядите спряха.
Темата е закрита
| pepi_voinishki1957 написа: | | Бай Тишан дано го е решил проблема ама не спомена как го е сменил пробилия високоволтов кабел ,че аз за други работи се съмнявам,иначе на много монитори и някои т.в.та съм виждал заводски заземени гривни. |
Проблема го решавам така-Спринцовка 2 кубика(дет се бодат в г..а).Сцепвам по дължина и я слагам на кабела като проблемното място остава в средата.Увивам спринцовката с ПВЦ.Наливам бързосъхнеща епоксидна смола (от тази в двойните спринцовки).Чакам да се втвърди добре(половин час).Махам спринцовката и го хвърлям ТВ настрани.На другия ден пускам.Навсякъде може ада пробие но не и на залятото място.Това е  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 19:25 Заглавие: |
|
|
Амин!
Всички вече трябва да са удовлетворени и за да няма повече разтягане на локуми - катинара.
Темата приключи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|